Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez még nem jelenti azt hogy biszex vagy leszbikus vagyok, ugye?
Figyelt kérdés
Voltak már pasijaim...:) közülük 2-őt meg is szerettem rendesen mondhatni szerelmes voltam.:) azonban van 1 lány aki leszbikus nem ismerem viszont nem tudom mintha nagyon bejönne nekem... néha elkap hogy huhh milyen jó lenne vele smárolni jó lenne vele lenni sétálgatni stb.nem tudom ez csak valami hülye korszak vagy mi ? 15/l2012. dec. 26. 21:27
3/17 anonim válasza:
Szerintem csak nagyon kíváncsi az alaptermészeted.
A lányok sokszor találják egymást is nagyon szépnek és vonzónak. Próbáld ki, ha akarod, bajod nem eshet.
4/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors választ! :) akkor ez elfog múlni idővel nem? és nem fogom a lányokat megnézni meg ábrándozni meg semmi ?:))
2012. dec. 26. 21:31
5/17 anonim válasza:
Ettől nem vagy biszex, a nők nyitottabbak ilyen téren.
6/17 A kérdező kommentje:
lehet hogy télleg ez a kiváncsiság az oka.:/ de tiszta rossz érzés hogy nem tudom miért van ez :S
2012. dec. 26. 21:32
7/17 anonim válasza:
Szexuálisan mi izgat fel? El tudod képzelni hogy jártok?
El tudod képzelni magadat ahogy szexeltek?
8/17 A kérdező kommentje:
hát... az az igazság hogy lehet h igen ajárást biztos hogy ott kézen fogva sétálnánk meg hogy felmegyek hozzá és csak úgy elvagyunk :) és hogy lehet h egy lány felé akár nyitottabb is tudnék lenni :) viszont ugyan ezt már csináltam fiúkkal és velük is jó volt...ezért érzem furcsának a helyzetet.
2012. dec. 26. 21:35
9/17 A kérdező kommentje:
szex téren is eltudnám képzelni .
2012. dec. 26. 21:35
10/17 anonim válasza:
El tudnád képzelni az azt jelenti, hogy konkrétan maszturbálni is tudsz csajokra?
Mert ha igen, akkor szerintem mondhatod hogy biszex vagy panszexuális vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!