Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Blazer X kérdése:
Miért válik néhány nőből leszbikus?
Figyelt kérdés
A nemi identitás megadja ilyen egyszerűen erre a kérdésre a választ, vagy van valami más dolog a háttérben ami erre sarkal néhány nőt?2012. dec. 22. 23:07
1/18 anonim válasza:
Gének vagy divat,ez a 2 közül szokott az egyik lenni az igazi ok.
2/18 A kérdező kommentje:
És az esetleg nem játszhat közbe, hogy a férfiakban csalódott, vagy a leszbikussághoz kevés ez az ilyen téren való csalódás?
2012. dec. 22. 23:11
3/18 anonim válasza:
Csalódnak a férfiakban,amit meg is lehet érteni.Alig találni egy normális fiút manapság...
4/18 A kérdező kommentje:
*Kezét a magasba emeli* Én itt vagyok! :D (Bár én mondhatok magamról bármit, a lényeg úgyis élőben derül ki)
2012. dec. 22. 23:14
5/18 anonim válasza:
Szerintem a férfiakban való csalódás ehhez kevés. Kaptam már a pasiktól, de nem tudnék akkora pofáraesést elképzelni, amitől leszbi lennék. Kizárt, hogy egy nővel társként együtt tudjak élni. Mert a leszbikusságnak ez is lényege, nem csak a szex. A biszex az más tészta :)
6/18 anonim válasza:
Képzelj el 2 leszbikust: Az egyik aki a nőket szereti, nem vonzódik a férfiakhoz, soha nem is érezte. A másik egy kiábrándult nő aki rengeteget csalódott, mert folyton hűtlen, hazug férfiakba botlott.
Tudod mi a különbség a kettő között? A második csak a képzeletedben létezik.
7/18 A kérdező kommentje:
A biszex az tudtommal mind a 2 nemhez vonzódik. Szerintem azoknak a legjobb. (Főleg a szexualitás terén :D )
2012. dec. 22. 23:18
8/18 A kérdező kommentje:
A csalódás általi leszbikussá válást csak kérdésként hoztam fel, hogy lehet-e, de akkor nem, és már 1.-re is megértettem. :)
2012. dec. 22. 23:21
9/18 anonim válasza:
Ehhez kell az is,hogy legyen gusztusa a pinához,ami csak a csalódottságtól nem megy.Engem is ért egy nagy csalódás(pasi vagyok)és mégsem keresek magamnak pasit.Én rendesnek tartom magam,meg aki ismer az is,úgyhogy igen hogy van még rendes pasi,értitek csajok?
10/18 anonim válasza:
én szerettem volna az első lenni, csak mire begépeltem ezt a magasröptű monológot... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!