Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? (nemi identitás)
Most inkarnációs szempontból heteró fiú vagy eddig nőnek öltoztették és te vetted észre először? :)
Mert ha van puncija akkor leszbikus, így nevezik aki rossz tesbe inkarnálódott
Na, bocsi, akkor tegyünk rendet a dolgok között...
A nemi irányultság azt jelenti, hogy a nemi identitásodhoz képest (vagy annak ellenére, attól függetlenül stb.) milyen nemű emberek vonzanak. Ezek alapján lehetsz hetero-, homo- és biszexuális (és a stb., amit túl bonyolult lenne leírni).
A nemi identitás (hovatartozás) azt jelenti, hogy melyik nem társadalmi szerepével tudsz azonosulni, pl. nő, férfi. Akinek a nemi hovatartozása a biológiai nemével ellentétes nem, az transzszexuális. Tehát a barátom, aki lánytestbe született fiú, transzszexuális.
A transzszexuális és a homoszexuális emberek közt az a különbség, hogy előbbiek nem a biológiai nemükkel azonosulnak, utóbbiak az azonos neműeket szeretik. Tehát én leszbikus vagyok, mert lánynak ismerem el magam, és a lányokat szeretem, a barátomnak csak a teste női, igazából hovatartozása alapján férfi, aki a nőket szereti. Tehát ő vonzódik hozzám, mert lány vagyok, én viszont nem vonzódom hozzá, mert ő fiú, én pedig a lányokat szeretem.
Ne foglalkozz velük, nem értik sajnos. Kívülállónak mondjuk valóban kusza lehet, aki még az alapvető fogalmakkal sincs tisztában... na mindegy.
Azt írtad, hogy kiszúrod az ilyesmit. Ha valóban így van, és majdnem teljesen biztos vagy benne, akkor beszéld meg vele, hogy te ezért nem vonzódsz hozzá, mert szerinted ez van, és kérdezd meg tőle a saját véleményét is erről.
De persze ne úgy, hogy közlöd vele, hogy ő márpedig valójában heteró fiú, hanem csak vesd föl az ötletet. Szóval, nem erőszak, csak mézes madzag. És hagyd gondolkodni. Aztán meglátjátok mire jut.
Ha pislákol mélyen valami gyertyaláng, idővel tűz lesz belőle... Na az milyen költőire sikerült... :D
Nincs transz ismerősöm, hasonló helyzetben sem voltam még, így csak józan paraszti ész alapján igyekeztem tanácsolni valamit.
22F (meleg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!