Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus/Biszex lányok, volt olyan, hogy kipróbáltátok a legjobb barátnőtökkel?
én ismerek ilyen lányt :)
itt vagyok én.
2. válaszoló
őő, nem. nem erre gondoltam, sokszor beszélgettünk már ilyesmiről, de azért mégis a legjobb barátnőm, max csók.. vagy nemtudom xD és nem, nem félek, hogy rámegy a barátságunk, ismerem, és tudom, hogy tuti nem lenne baja a barátságunknak :D annál sokkal erősebb xD
simogatás? az vicces lenne xD ugyanis aludtam már úgy el, hogy ő simogatott (meg még kiskoromba így altattak, szóval ha most elkezd valaki simogatni elalszok xD) tehát volt itt már minden még barátinak betudható dolog, történés, eset xD de pont ezért is fura, mert simán lehetne, de pont ezért nem xD vagy nemtudom, ő is fura azért, mert ő meg egyáltalán nem tájékozott az ilyen dolgokban. tehát gőze nincs róla csók után még mit lehetne kezdeni. szóval "szentgyermek"... párszor már belekezdte a mesélésbe, hogy néha szokott e szexet nézni neten. mondta ja régebben. mondom és mit éreztél? semmit.. mondom OKÉ semmi értelme ezzel a témával zaklatnom xD
várom még a válaszokat :D
en mar tobbszor smaroltam lannyal de ettol meg nem vagyok leszbi . a legjobb baratnommel egyszer regen ugy adodott, h simogattuk egymast , smaroltunk, meg mindenfelet csinaltunk. jo volt, mindketten egyszeri tapasztalatkent tekintunk ra es vicces emlekkent. azota is ugyanolyan legjobb baratnok vagyunk, mindkettonknek van pasija, tartos kapcsolat.
ha mind a ketten szeretnetek akkor oke, de ha o nem akarja akkor ne eroltesd ra. nem a smarolas az ami tonkre tehet egy baratsagot hanem az ha nem szeretnetek mind a ketten. szerintem az a legjobb ha ugy vezeted fel a temat h te elgondolkodtal azon h milyen lehet egy lannyal smarolni. utana kerdezd meg h o mit gondol. ha ot is erdekli kerdezd meg h van e konkret ember akivel bevallalna ezt. remelem tudtam segiteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!