Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Többőtöknél előfordult már, hogy a legjobb barátnőtökkel "összeállt" a menstruációs ciklusotok?
Figyelt kérdés
Ezt volt barátnőm mesélte, vele ez megesett két lány esetében is, olyan érdekes... gyakori ez?2012. jún. 27. 16:35
3/21 anonim válasza:
Velem még nem tortént ilyen21/L
4/21 anonim válasza:
Fogalmam sincs, néha említjük h épp megvan de sose figyeltem.
6/21 anonim válasza:
Nálunk csak hasonló időben szokott... De miért olyan nagy dolog ez?
7/21 anonim válasza:
Eddig minden olyan csajjal, akivel együtt laktam összeállt a ciklusom, ami azért is vicces, mert mindig is fogamzásgátlót szedtem. De valahogy mindig sikerült úgy elcseszni, kihagyni, hogy pár hónap alatt összeállt. A mostani lakótársammal is összeállt, mondjuk most ő alkalmazkodott, mert én nem csesztem el a gyógyszert, ő viszont nem szed gyógyszert.
8/21 anonim válasza:
Igen, velem megszokott, de csak azokkal a barátnőimmel, akikkel sokat vagyunk együtt.
(Ezt úgy hívják, hogy összehangolódott menstruációs ciklus)
9/21 anonim válasza:
Szerintem egyesek felfújják egy kicsit ezt az ügyet. :D Délután megkérdeztem olyan lányokat, akiknek állítólag összeállt, és összesítettem az eredményeket grafikonon. :D Mire kiderült, hogy enyhe átfedés van, de nem is állt össze. :D
10/21 anonim válasza:
Ja még általánosba volt ilyen, tesiből ezért mindig ugyan akkor voltunk felmentve a tanár meg már nem hitte el és úgy felhúztuk vele, hogy egész órán futhattunk ruhástól.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!