Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez még nem jelenti azt hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez még nem jelenti azt hogy biszex vagy leszbikus vagyok, ugye?

Figyelt kérdés
Voltak már pasijaim...:) közülük 2-őt meg is szerettem rendesen mondhatni szerelmes voltam.:) azonban van 1 lány aki leszbikus nem ismerem viszont nem tudom mintha nagyon bejönne nekem... néha elkap hogy huhh milyen jó lenne vele smárolni jó lenne vele lenni sétálgatni stb.nem tudom ez csak valami hülye korszak vagy mi ? 15/l
2012. dec. 26. 21:27
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
hát 1x volt már rá példa de többször nem csináltam ilyesmit ... az is fura volt hogy egy csajra...:S szóval nem tudom :SS
2012. dec. 26. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
Hát én azt mondanám, hogy egyszer ha egyedül vagy otthon, őszintén, szégenykezés nélkül próbáld ki mi az amire legjobban felizgulsz. Elvégre erre a kérdésre csak te tudod a választ.
2012. dec. 26. 21:54
 13/17 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :) ez egy jó ötlet.:)
2012. dec. 26. 22:00
 14/17 anonim ***** válasza:

Ha már voltál srácokkal, és mondhatni szerelmes is voltál beléjük, akkormár maximum biszex lehetsz :) biszex is csak akkor, hogyha el tudod képzelni a szexet csajjal is.

Az, hogy már maszturbáltál csajokra, még nem bizonyítja, hogy szeretkezni is tudnál csajjal.

Nameg az alapvető kíváncsiság benne van az emberekbe, hogy milyen lenne ha...:) de ez még nem jelent semmit. Sőt az is előfordulhat, hogy csak az a lány képes kihozni ezt a fajta érzést belőled, más lányok nem.

De nyugi, nincs ezzel semmi baj, csak meg kell ismerned önmagad mégjobban ilyen téren :)

18/L

2012. dec. 28. 00:38
 15/17 A kérdező kommentje:
KÖszia választ ebben igazad lehet! :) és télleg csak ez az 1 lány hozza ezt ki belőlem :S
2012. dec. 28. 12:47
 16/17 anonim válasza:

szia C:

1 hónapja találkoztam egy lánnyal (nagyon furcsa lány kicsit fiús és az életfelfogása elég negatív) amint megláttam azonnal beleszerettem. hát megmondom nagyon meglepődtem rajta. én szeretem a fiúkat és a lányokat is vonzónak találom. de "ő" az egyetlen aki olyan érzelmeket váltott ki belőlem, hogy magamon is meglepődök (vele álmodok,egész nap rá gondolok, elalvás előtt róla "álmodozok", sírok miatta stb.) neki ugye nem mondtam ezt el. viszont nem vagyok biszex. (szerintem) csókolóztam már lányokkal de azokban semmi érzelem nem volt. viszont ezért a lányért bármit megtennék. nem tudom mennyire volt értelmes ezt elmondanom, de valahogy úgy éreztem mégis ide illik.

16/L

2012. dec. 29. 00:14
 17/17 A kérdező kommentje:
igen ideillik :) köszönöm:)) én is rájöttem hogy nem lehetek biszex hiszen egészen eddig csak a fiúk érdekeltek 2 lánnyal smároltam már én is de abban semmi érzelem nem volt...:D csak tiszta fura hogy télleg nem tudom miért váltotta ezt ki belőlem ez a lány.:D nem is ismerem :D
2012. dec. 29. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!