Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de kihez bújhatnék most oda anélkül, hogy megfektetne? 18/L
Borzasztóan magányos vagyok az utóbbi időben, már szinte fizikai fájdalmaim vannak emiatt. Nem vágyom másra, mint hogy alvásnál velem legyen valaki, aki hátulról átölel, akihez hozzábújhatok, érezhetem a törődést, szeretetet.Valahogy télen felerősödik bennem a szeretethiány.
Ez a kérdés teljesen elméleti.
Hozzám bújhatnál én is erre vágyom sokszor. Nem a sexre mint a férfiak többsége.
Nagyon megnyugtató az ölelés, de mindenképp szimpatikus kell legyen a partner szerintem, mert rosszul is elsülhet a dolog.Szoktam ilyeneket álmodni egyébként hogy hozzám bújik megölel egy ismeretlen helyes lány, és baromi jó érzés pedig álomba nem sokféle érzései vannak az embernek...érdekes dolog.
ilyen érzés akkor uralkodik el rajtad legjobban, amikor tele vagy érzelemmel, de nem tudod kinek átadni.
szerintem tudat alatt akarsz valakit, de valahogy mégis félsz valamitől?
lehet hogy szeretnének téged, csak nem hagyod.
ha megmondod hova menjek ilyen táblával, megyek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!