Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de kihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de kihez bújhatnék most oda anélkül, hogy megfektetne? 18/L

Figyelt kérdés

Borzasztóan magányos vagyok az utóbbi időben, már szinte fizikai fájdalmaim vannak emiatt. Nem vágyom másra, mint hogy alvásnál velem legyen valaki, aki hátulról átölel, akihez hozzábújhatok, érezhetem a törődést, szeretetet.Valahogy télen felerősödik bennem a szeretethiány.

Ez a kérdés teljesen elméleti.

2014. dec. 20. 22:33
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
Hozzám, komolyan, nem csak elméletben.
2014. dec. 20. 22:37
 12/32 RRR ***** válasza:
13%
szerinted ,hogy tudna ezt megállni bárki is aki érzi a szíved dobbanását,tested lüktetését-melegét-domborulatait?????????
2014. dec. 20. 22:37
 13/32 anonim ***** válasza:
Térjünk a lényegre dugás lesz?
2014. dec. 20. 22:39
 14/32 anonim ***** válasza:
31%
A farkamhoz hozzábújhatsz, csak hogy érezd a törődést...
2014. dec. 20. 22:40
 15/32 anonim ***** válasza:
Együtt érzek veled, mert néha könny jön a szemembe elalvás előtt, az ágyban feküdve, amiért nincs mellettem senki. Én amúgy a nagypárnámat ölelem át, és elég jó érzést ad. Lehet, neked is ki kéne próbálnod.
2014. dec. 20. 22:40
 16/32 A kérdező kommentje:

Úgy hallottam, valahol (talán Japánban?) léteznek hivatalos ölelőembereknek, akiknek az a dolga, hogy egy hosszabb időre ölelgesse a vendégeit, beszégessenek, összebújjanak.

Jó tudni, hogy nem egyedi a problémám. :)

2014. dec. 20. 22:41
 17/32 anonim ***** válasza:

Én fiúként nem szeretek egyedül aludni, nem tudom. Ha gondolod privizhetünk. Ha más nem csak beszélgetni.

20/f

2014. dec. 20. 22:42
 18/32 anonim ***** válasza:
Nekem is ez a foglalkozásom, embereket ölelgetek, ha érdekel írj. Papírom is van róla :D
 19/32 A kérdező kommentje:

Én is a párnámat ölelgetem. :)

Egyszer elzsibbadt a karom alvás közben, kaptam is az alkalmon, és úgy tettem, mimtha valaki más ölelne át, jó érzés volt. :)

20/32 anonim ***** válasza:
Te is szoktál a zsibbadt testrészeiddel játszadozni? :D Elég jó érzés szerintem. :)
2014. dec. 20. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!