Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elméleti kérdés, de kihez bújhatnék most oda anélkül, hogy megfektetne? 18/L
Figyelt kérdés
Borzasztóan magányos vagyok az utóbbi időben, már szinte fizikai fájdalmaim vannak emiatt. Nem vágyom másra, mint hogy alvásnál velem legyen valaki, aki hátulról átölel, akihez hozzábújhatok, érezhetem a törődést, szeretetet.Valahogy télen felerősödik bennem a szeretethiány.
Ez a kérdés teljesen elméleti.
2014. dec. 20. 22:33
1/32 anonim válasza:
Akkor itt egy elméleti válasz: álmaid hercegéhez.
2/32 anonim válasza:
Akkor nem is kell ra valaszolni.
5/32 anonim válasza:
Fiú barát ?
Én is szörnyen magányos vagyok, nagyon jól esne ha lenne egy lány akit megölelgethetek és megszeretgethetek.
6/32 anonim válasza:
Elméletileg, bárkihez a környeztedben, ha ejtesz egy pukedlit neki.
7/32 anonim válasza:
Ha szexelni semennyire nem akarsz az eleg nagy kapcsolati problema.
De lanykent kb 5 perc lenne pasit talalnod. Ne legyel eletkeptelen.
8/32 anonim válasza:
Sok ilyen Fiú/Férfi van (nagybetável) csak nem találnak ilyen lányokat :) Same here 18f
9/32 anonim válasza:
Most én is úgy odabújnék egy fiúhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!