Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elméleti kérdés, de kihez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elméleti kérdés, de kihez bújhatnék most oda anélkül, hogy megfektetne? 18/L

Figyelt kérdés

Borzasztóan magányos vagyok az utóbbi időben, már szinte fizikai fájdalmaim vannak emiatt. Nem vágyom másra, mint hogy alvásnál velem legyen valaki, aki hátulról átölel, akihez hozzábújhatok, érezhetem a törődést, szeretetet.Valahogy télen felerősödik bennem a szeretethiány.

Ez a kérdés teljesen elméleti.

2014. dec. 20. 22:33
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
ez aranyos lehetett :)
2014. dec. 20. 22:44
 22/32 anonim ***** válasza:
na nem érdekel egy ölelés szolgálat :):?
2014. dec. 20. 22:47
 23/32 anonim ***** válasza:

Én már csak januártól leszek Pesten de egyébként én ingyen átölelgetek bárkit bárhol.

És ezt komolyan gondoltam.

Részben nekem is jól esik, részben meg szeretem ha örömet csalok mások arcára.

2014. dec. 20. 22:51
 24/32 anonim ***** válasza:

Furcsa kérdés, és ezek szerint egészen másként működünk. Nekem is nagyon jól esne ha nem egyedül tölteném az ünnepeket, és jól esne átkarolni egy hozzám bújó lányt. De nálam ebbe bele tartozna az érzelmi kötődés is, akármennyire is vonzó a lány, ha vadidegen, nem lenne az igazi és eléggé felszabadult, zavarna hogy semmit nem tudok róla. Ha viszont együtt vagyunk és érzelmi szál is van, akkor viszont nem lehet előre eltervezni a szeretkezés részét, az spontán és ösztönösen jön.

Tehát a kérdésre válaszolva, velem (vagy hozzám hasonló) férfivel egész biztosan nem. Az pedig inkább bónusz kérdés, de tippelném, szerintem legalább 10privát leveled érkezett azóta. Mennyire járok közel? :-)

2014. dec. 20. 22:53
 25/32 anonim ***** válasza:
hozzám
2014. dec. 20. 22:55
 26/32 anonim ***** válasza:

A lányom ölelésmániás, állandóan cipeli a pár éves kisöccsét, hogy a karjában tarthassa:)

Kedves Kérdező, neked nincs testvéred, aki megölelne? Hidd el akkor is jobban éreznéd magad, ha nem egész éjszakára, csak 20 másodpercekre megölelne. Az már terápiás hatású.

2014. dec. 20. 22:55
 27/32 anonim ***** válasza:

Én is voltam így, sőt vagyok így, hogy főleg este hiányzik valaki, de nem szex miatt, hanem a közösség miatt, hogy együtt legyünk. Ez az együttlét hiányzik nappal is, csak mikor milyen mértékben. Teljesen jogos amire vágysz, de te is tudod, hogy ez csak olyan igazi kapcsolatban lenne neked elég, ahol jól működnek a dolgok. Én már kezdem megszokni ezt a helyzetet, nekem sem volt könnyű, hidd el férfiként sem könnyű egyedül lenni, főleg annak aki nem egyéjszakás kalandot akar, hanem tartós kapcsolatot.

Nem tudok én sem megoldást a kérdésedre, ez olyan pusztába kiáltott szó...

2014. dec. 20. 23:09
 28/32 A kérdező kommentje:

Olyan aranyosak vagytok, már a kedves hozzászólásaitoktól is kicsit jobban érzem magam! :)

Valóban olyannal lenne a legjobb összebújni, aki iránt szeretetet érzek. Ezért is elméleti a kérdésem. :)

2014. dec. 20. 23:17
 29/32 anonim ***** válasza:

Persze, hogy olyannal lenne a legjobb. :)

Én odaadnám a fél életem, ha egy pár percig ölelhetném a lányt akit szeretek.

2014. dec. 20. 23:26
 30/32 anonim ***** válasza:
Csak elméleti válasz. De mi a tököm értelme van odabújni valakihez, ha nem szexeltek, vagy nincs érzelem? Ennyi erővel egy nyomorék plüssmacihoz is bújhatnál.
2014. dec. 20. 23:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!