Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes vagy, de nem az én izlésem szerint, miért jönnek mindig ezzel?
Ez most mit jelent?
Mire gondoljak?-.-
Bizonygatom,mert letámadtok.
Egy ilyan kérdéshez rakjak képet??
Hagyjál már.
Ah, szóval az innen ismered! Igen komoly kapcsolat lehet a gyakorikérdések.hu-n való levelezgetés :'D
Nem hiszem, hogy vele is ilyen beképzelt, és fennhéjázó módon beszéltél. Abban a másfél hétben elég nehezen ismerhette meg az igazi énedet. Az interneten bárki lehetsz, ezt ne felejtsd el, attól, hogy valakinek bejössz a gyakorin, egyáltalán nem biztos, hogy hajlandó is lefeküdni veled.
Ja, és, még egy. 19 évesekre nem mondják, hogy nő. Egy 19 éves hol van még a "nő"-től...
Amúgy, ha igazán értelmes lenne, hidegen hagyná őt egy nála fiatalabb, beképzelt kis s*gglyuk (már bocs a kifejezésért), aki állandóan pattog, és egy adonisznak hiszi magát.
Majd csak leszek adonisz.
Igen,itt ismertem meg:)
Kép nélkül nem hiszem el, hogy "helyes" vagy..
Egyébként nagyon válogatós vagyok :D.
Nem bántalak, csak az igazat mondanám el rólad. :) És nem jönnek be az ilyen egoisták, mint Te. :)
Mást nem küldj képet priviben.
Még mindig csak egy szemét bunkó vagy, kérdező, akinek annyira nincs esze semmihez, hogy mások értelmetlen oltogatásával próbál "dicsőséget" szerezni magának.
Az ilyen a legtöbben nagyon nem csípik, remélem ez az infó nem újdonság a számodra...
Egy jó tanács: ne szólogass be másoknak ilyen gyakran, mert megszokod, aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy rosszul mérted fel az erőviszonyokat, és nagyon ráfázol. Páros lábban fognak seggberúgni, majd szépen leköpnek. Nem ajánlatos ugrálnod, mert nem a te seggedből süt a napfény, vannak nálad erősebbek/nagyobb hatalmúak is.
A kerdezo 16 eves kora ellenere ugy gondolkodik mint egy 12 eves.
Kigyurt testem lesz, minden no utanam fog sirni.
Nevetseges :)
Szép szavakat használsz mondhatom.. XD
Hát nem mindenkinek a kigyúrt pasik jönnek be.. Pl. nekem sem..
De mivel nem érdekel a véleményem, ezért inkább hagyuk a témát.. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!