Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes vagy, de nem az én izlésem szerint, miért jönnek mindig ezzel?
Ez most mit jelent?
Mire gondoljak?-.-
Ki nézi le őket?
Egy szoval sem néztem le őket.
Engem nem kerülnek.
"Engem nem kerülnek." Akkor miért is rinyálsz itt, hogy mindig ezzel a szöveggel vagy lepattintva? :D
"Azt akarom,hogy minden csaj az enyém legyen... ne mondjanak olyat nekem mint a kérdésben is van.
És ezt el is fogom érni." No, akkor itt az ideje rágyúrni az alakváltásra. Olyan nincs, hogy valaki mindenkinek tetszik. Tudod, egyéni ízlés. Feltételezem létezik olyan nőnemű lény, akit még te sem szívesen farkalnál meg.
Akkor most ez azt jelenti, hogy ha TE "helyesnek" tartod magad, akkor MINDENKI "helyesnek" tart téged? :)
Küldj egy képet, és majd megmondom, hogy helyes vagy-e vagy sem. :)
Nem rinyálok,csak rossz,hogy lerázott az,akit nagyon akarok.
Igen,és el is fogom érni,hogy minden csajnak tetszek.
Minek kép,ugyis csak bántanál-.-
Hát ez nem jött össze:)
Szeretnek a csajok,volt már 19 éves nőm is.
A 19 évesre gondolsz?:)
Ő egy itteni felhasználo...tanul,okos csaj.
Nem ribi:)
Egy okos nő is lehet könnyűvérű.
Amúgy bizonygatod, hogy milyen jó vagy és, hogy 19 éves csajt dugtál, de mint tudjuk neten könnyű hazudni, illetve még képest sem mersz feltenni magadról, kissé kamu szagú a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!