Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Helyes vagy, de nem az én izlésem szerint, miért jönnek mindig ezzel?
Ez most mit jelent?
Mire gondoljak?-.-
"ők fognak sirni én utánam..."
Aha, persze :)
Ez még mindig nem egyenlő a lecsúnyázással..sok srác van, akit nem tartok csúnyának, egész jól néznek ki, szimplán csak nem vonz bennük semmi, mert tök más típusú pasik tetszenek, vagy csak szimplán nem fog meg bennük semmi.
Az ilyen esetekben mondjuk sosem sírok később utánuk, szóval erre azért hiába vársz :D
Én helyesnek látom magam.
A testem is már elég jo,de egy év mulva tökéletes testem lesz.
16 éves vagyok,az nem jelent semmit,hogy egy 18 éves csaj visszautasított.
De...tudom jol,hogy majd egyszer ő fog sírni utánam.
"A testem is már elég jo,de egy év mulva tökéletes testem lesz."
Aham, es akkor maris nem fog szamitani az intelligencia, a humorerzek, a szemelyiseged, a viselkedesed, a beszedstilusod, esatobbi esatobbi...
Baratom, te totalis homalyban mozogsz. De nem baj, van meg idod kinoni.
A mai világban,csak a külsőség számit.
Én csak dugni akarok,minèl többet.
Ráérek még lekötni magamat.
Aham... Szóval egy 16 éves felszínes idióta srác vagy aki tökéletesnek hiszi magát.
Szerintem az intelligens és értelmes pasikat kedveli, ezért nem vagy az esete.
Nem,csak én hiszem.
Ha dugásra mész,akkor csak az számit,hogy hogy nézel ki.
Attól, még hogy valaki helyes, nem jön be mindenkinek. Én például 100%-osan elismerem, hogy a mittudomén...legyen Zac Efron. Szóval elismerem, hogy helyes. Hisz ez tény. Szép arca van, jól néz ki. Sok férfi örülne, ha úgy festene, mint ő. De nem az esetem, ezért nem jön be. Nekem nem tetszik. Érted?
Vagy vegyünk 2 virágot. Mindkettő szép. Az egyik tetszik nekem, a másik nem. Ennyi az egész.
De én valószínűleg tartom, hogy a jellemed az, ami miatt nem jössz be a legtöbb lánynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!