Milyen alkatom van? Mások szerint homokóra, szerintem nem
Mell: 95 cm
Derék: 71 cm
Csípő: 95 cm
Ez komolyan homokóra alkat? Igyekszem rengeteget mozogni,mert tudom ,hogy vastag a derekam,a többivel viszont nincs bajom,nem vagyok túlsúlyos,166 cm vagyok és 58 kg.:)
Centin alapján homokóra, mert a csípő-cici megegyezik, és 24 centi különbség van a derék és a csípő között (elvileg 25-nek kell lennie, de 1 centin már nem veszünk össze).
Nem hiszem, hogy vastag a derekad, nekem is ekkora és nem vastag, 60-as derékméret amúgy sem nagyon létezik. Gondolom, izmos vagy, ha rendszeresen mozogsz, azért vagy ennyi kiló, az izom sokkal nehezebb a zsírnál. Ha mégis van rajtad zsírocska, az biztos nem sok (max 2-3 kiló lehet). Mondjuk csak viszonyítani tudok magamhoz, én 163 centi vagyok, 52 kiló. Rendszeresen edzek, szóval szálkás vagyok, de egyébként majdnem piszkafa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!