Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam neki?
Van egy fiu az iskolaban aki ket evvel idosebb nalam, viszont nagyon tetszik. Amugy egy utazason beszelgettunk el. Es ugy ereztem mintha egy kicsit en is szimpatikus lennek neki, mert nezett es amikor beszelgettunk, zavarban volt es kicsit dadogott is. Aztan osszel az iskolaban pedig eszrevettem h nezett mert en is figyeltem ot. Aztan a sorban alltunk egy baratnommel es o volt elottunk ezert rakoszontem. Es o meg nem is koszont vissza csak elore nezett. Ebbol azt vettem le h nem akar szoba allni velem. Vágy zavarban volt es ciki neki h fiatalabb vagyok? Aztan. Egyre jobban erdekel es nagyon tetszik es mindig rá gondolok. De nem us merek rakoszonni ha elmegyunk egymas melett mert o szerintem cikinek tartja. Most tAvolrol csodaljam? Mert az olyan fura lenne ha csak igy rakoszonnek megegyszer es beszelgetest kezdemenyeznek. Sztem o a fiu o kezdemenyezzen. Most mit csinaljak?
Csak normalis valaszokat kuldjetek. Koszonom
"Csak normalis valaszokat kuldjetek."
Mi pedig azt kérjük, hogy ilyen jellegű kérdésed NE az elektronikus eszközök -> egyéb kérdések kategóriájában tedd fel.
Vagy a fiú egy droid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!