Megmondjam-e, ha igen akkor hogy?
Figyelt kérdés
pár napja tudtam meg, hogy gyógyíthatatlan beteg vagyok, mivel messze élek a családomtól régóta, nem tudnak róla, megmondjam-e? ha igen hogyan?2014. dec. 4. 22:54
2/4 A kérdező kommentje:
rák
2014. dec. 4. 23:11
3/4 anonim válasza:
Szia!
Sajnálom!
Én is az vagyok és én megmondtam. Jobb, ha tudja a családod!
Nehéz lesz, de hosszútávon mindenkinek így lesz jobb. Te érzed, hogy mire van szükséged, vagy mire nincs, ezt majd Te úgyis tudod, de én pl. arra is megkértem a "családomat", hogy ne sajnáljanak és ne kezeljenek másként, mint eddig. Bár, írod, hogy messze éltek, tehát gondolom ritkán találkoztok sajnos. Jó volna, ha lenne lehetőségetek többet találkozni, sajnálom, hogy messze vagytok egymástól! Hogy hogyan is lehet az ilyesmit közölni, arra szerintem nincs igazi "recept", ez mindenhogyan nehéz mindenkinek. Akármilyen kíméletes is próbál lenni az ember, akkor is fáj mindenkinek, sajnos. Sok erőt kívánok!
23/f
4/4 anonim válasza:
Azért nem teljesen gyógyíthatatlan a rák. Mindig van remény a gyógyulásra, ha idejében fel lett fedezve, akkor jobbak a kilátások. Szerintem mindenképp mond meg, a család az egy szétszakíthatatlan kötelék, ami az oda tartozókat örökké összeköti. Gondold meg fordítva: te tudni szeretnéd, ha valaki másnak lenne ilyenje a családból? Gondolom igen; ugyanúgy ők is tudni szeretnék. Milyen kilátásaid vannak, hol van a daganat, mennyire előrehaladott?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!