Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek. Megmondjam neki? ha igen hogyan kezdjem el?
Figyelt kérdés
nagyon szerelmes vagyok vkibe, de egyik felem azt mondja hogy ne is próbálkozzak hiszen tudom milyen, ès fontos barát számomra, de a szivem meg azt akarja hogy mondjam el Neki hogy mi a helyzet...
piszok voltam ès megkerdeztem tőle is h szerinte mit csináljak (de úgy h ne jöjjön rá h róla van szó) ès szerinte el kéne mondanom..... Ès arra gondoltam h ha azmellett döntök hogy bevallom, akkor azt is tőle kérdezem asztán bemasolom neki :)))
elnézést a hülye fogalmazasert.. elvakít a szerelem :P
2013. jan. 22. 17:41
1/7 anonim válasza:
Amíg nem mondod el csak kínlódni fogsz, és felteszel még itt vagy 100 kérdést.
Ha elmondod akkor legalább pontot tehetsz a végére.
2/7 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb egyenesen és nyiltan őszintén elmondanod neki, amit érzel, és nem szórakozni mint egy 5 éves óvodás?
3/7 A kérdező kommentje:
de az lenne, de mint mondtam tudom milyen.... ès félek :/
2013. jan. 22. 17:53
4/7 anonim válasza:
3
Stiklizni, hazudozni nem félsz? másik ember érzéseit kijátszani-nem félsz?
5/7 A kérdező kommentje:
tessék?:| ő nem tudja h őt szeretem...
2013. jan. 22. 18:16
6/7 anonim válasza:
Mi van ha ő is szeret? Mondd el neki! Hívd el randira.
7/7 A kérdező kommentje:
elmondtam neki :) azt mondta neki is gyorsabban dobog a szíve ha beszélünk
2013. jan. 23. 20:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!