Szerintetek megmondjam a tanáromnak?
Figyelt kérdés
Félévtől másik suliba fogok járni. Van egy tanár, akivel nem vagyok különösebben jó viszonyban (de nem is rossz a viszonyunk). Nagyon szerettem ahogy tanított, és szeretnék tőle elbúcsúzni és elmondani, hogy mennyire élveztem az óráit. Szerintetek jó ötlet? Ti örülnétek neki a helyében?2014. dec. 2. 19:28
1/3 anonim válasza:
Persze. Egy tanár mindig örül a jó visszajelzésnek, ő is ember, nyilván jól esik neki a dicséret, főleg egy diáktól, ami valljuk be, elég ritka szokott lenni. Szóval szerintem mindenképp legyél vele őszinte, abszolút pozitív lenne mindez, ne aggódj emiatt! :)
2/3 anonim válasza:
Mivel rendkívül ritka az ilyen oktató, nyugodtan. Minden oktató álma, hogy lesz egy ilyen diák, mint te. Örülni fog, még ha nagyon nem is mutatja majd ki. :) Közben azért persze remélem, hogy nem kettes voltál abból a tantárgyból és nem csupán azért élvezted az órákat, mert végigdumáltad a padtársaddal együtt, amiért ő természetesen nem mert szólni... :D
3/3 anonim válasza:
Jó ötlet, persze. :)
Örülnék a helyében, és nem csak én, hanem bárki más is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!