Van joga megbuktatni a magyar tanáromnak 2,1-re?
Kérdd meg h adjon ki anyagot és abból felelhess.
Ez a legtisztább.
ha csak a második félévet néznénk, tényleg igaz, hogy 1-esre állok, ez azt mondta, hogy nézi mind a két félévet. Én mondtam neki, hogy miért nem enged át, mert megvan a kettesem átlag szerint és azt mondta, hogy nem adja meg, mert a második félév duplán számít. Ha még duplán is számít, akkor is 1,7 körül állok (az első félévben az átlagom 2,5 volt). Múlt órán osztályzott és több osztálytársamnak is akkor számította ki az átlagát és az első félévet és a második félévet is rendesen számította. Csak nekem számítja duplán a 2. félévet, mert csak így tud megbuktatni. Hová lehet fordulni? Kérem segítsen, aki tud! Szeretném, hogy a nyaram szabad legyen.!!
Ja és azt mondta, hogy nem ad javítási lehetőséget! Először megkérdeztem tőle, hogy javíthatok-e, azt mondta, hogy NEM! Erre a szemét következő órán kihívott és hát nem tudtam semmit és beírt egy egyest, de még így is megvan a kettes átlagom.
Utolsó vagyok. Értem.
Nem számíthatja neked duplán a második félévet, sehol nem hallottam még ilyet... Ha meg így akarja, akkor mindenkinek csinálja így. Olyan nincs, hogy csak veled tegye meg. Azonnal fordulj az igazgatóhoz. Én a helyedben a szüleimet is behívnám.
köszönöm utolsó, hogy megértő vagy!
Megpróbálom akkor az igazgatónál.:)
Egyébként a tanár munkájába is bele lehet kötni. Vagy két hónapja bejelentette, hogy megbuktat és azóta még csak egy dolgozatot sem írtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!