Van joga megbuktatni a magyar tanáromnak 2,1-re?
Figyelt kérdés
Ennyi az átlagom. Igaz, hogy az utolsó pár jegyem 1-es és azt mondja, hogy nem tanulok semmit. Már kérdeztem ofőtől és azt mondta, h nincs beleszólása, joga van hozzá. Szerintem ez nincs rendjén. mit lehet tenni?2014. jún. 8. 17:25
32/63 anonim válasza:
Többen írták a kérdezőnek, hogy sok sikert az érettségin. Az érettségi egy vicc, irodalomból nem az van, amit az órán nyomnak. Szövegértés, meg lehet választani mondjuk egy érvelést. Kettes-hármas egy viszonylag értelmes embertől úgyis meg van, ha nem jár be az órára. A mi irodalomtanárunk 1,5től adja a kettest, és semmi mást nem néz, csak az átlagot, mert nem akar szemét lenni. Év közben egy kósza ígérete miatt mindenkinek beírt egy témazáró értékű ötöst. Az első félévem kerek hármas volt. Aztán volt a második félévben volt két tz egyesem és egy tz kettesem. Ez a második félévben 1,33as átlag + ugye a potya dupla ötös. Hármas lettem év végén... De a kérdésre térve, én biztos, hogy nem buktatnálak, még akkor sem, ha volt egy rosszabb szakaszod, hiszen 2 egésszel kezdődik az átlagod, tehát meg kéne kapnod. De kíváncsi vagyok, hogy végül mi lesz.
33/63 A kérdező kommentje:
utolsó, jó neked, jó fej a tanár.
Am nehogy azt hidd, hogy a többi válaszoló annyit tanul! Csak állszenteskednek itt...
2014. jún. 16. 11:40
34/63 anonim válasza:
Ténypeg azt gondolod, kedves kérdező? Álszenteskedünk, mi? Hát képzeld: én tanulok és tádámm, 5-ös vagyok. Ellenben te, szegény kis meg nem értett, 2-esre áll. Na ki az álszent, hmm?
35/63 anonim válasza:
Kérdező, hadd mondjak valamit. Én még éppen hogy abban a rendszerben érettségiztem, ahol nem vágtak hozzád az érettségin mindenféle forrást, szövegelemzést, térképet, stb.... Mindent saját fejből kellett tudni. Most meg azt látom, hogy jaj, ne tanulj, le lehet érettségizni a megadott segédeszközök alapján is.... Nem, nem sajnálom tőletek. Sőt, képzeld, én az érettségimmel a kezemben úgymond visszajöttem emelt érettségizni is anno, hogy nagyobb eséllyel tanulhassak tovább. Szóval duplán érettségiztem egy tárgyból. Azóta van szakmám, egyetemi diplomám, két nyelvvizsgám. És ezzel most nem dicsekedni akarok, csak jó lenne ha tudnád, hogy az álszenteskedő az itt te vagy és nem mindenki elégszik meg a silány 2,1 átlaggal és pláne nem veri az asztalt, hogy neki ez meg az jár. De nyilván téged ez is pont nem érdekel, mert mindenki aki csak egy picit is jobban teljesít nálad (akkor kb. az emberek 97%-a) az mind álszent.... -,-'
36/63 anonim válasza:
Ne aggódj megfogod kapni a kettest, v. pótvizsgázol augusztusban.
37/63 anonim válasza:
Nem értem emberek mi a vita tárgya.2.1-re áll a kérdező.Még a leghülyébb matek 0 bölcsész is tudja hogy 2 egésztől akárhogy is számoljuk meg van a 2-es.Tök mindegy hogy érdekli-e vagy sem,szorgalmas-e vagy sem,ha megvan akkor megvan,ez nem vita tárgya.
38/63 anonim válasza:
# 37/ Tökéleten igazad van.
Várom a kérdező közlését, megkapja, megkapta-e a kettest?
39/63 anonim válasza:
Abbahagyhatnád már Seeerön Ladikja...
Majd akkor verd a melled, ha eltartod saját magad, nélkülözés nélkül. Nagyon sok esetben bőven kevés egy kitünő bizonyítvány a vitrinben ahhoz, hogy megálld a való életben is a helyed!
40/63 anonim válasza:
Nyilván, #39, az nem elég, pláne, hogy nem is leszek kitűnő. De azért a 2,1-es átlag nem épp egy művelt embert sejtet maga mögött. Persze nem elég a magolás, vagy a szakbarbárság. Most beszólhatsz, hogy nem keresek pénzt, stb. , de azért ő sem a legjobb úton jár, hiszen egy évvel az érettségi előtt sincs annyi esze, hog tanuljon. Innentől kezdve döntse el mindenki, hogy ki az álszent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!