Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van joga megbuktatni a magyar...

Van joga megbuktatni a magyar tanáromnak 2,1-re?

Figyelt kérdés
Ennyi az átlagom. Igaz, hogy az utolsó pár jegyem 1-es és azt mondja, hogy nem tanulok semmit. Már kérdeztem ofőtől és azt mondta, h nincs beleszólása, joga van hozzá. Szerintem ez nincs rendjén. mit lehet tenni?

2014. jún. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
0%

Bocsánat, nem vettem észre. Viszont: szerintem 11.-es létedre ez meglehetősen gyalázatos, hogy ennyire semmibe veszed a jövődet. Ráadásul nem vagy hülye, csak mérhetetlenűl ostoba és lusta.

A koromról meg csak annyit, hogy éppen te bizonyítod be, hogy semmit nem számít. Végülis, ki bukhat meg egy évvel az érettségi előtt? Hát nem én. Mellesleg, ha nem akarsz kukás lenni, kapd össze magad.

Ki tudta Cháront? Na mindegy. Szerintem ha tőled megkérdeznék, ki volt Baradlay Jenő, csak bámulnál a névre mint egy igen művelt borjú.

2014. jún. 9. 22:02
 22/63 A kérdező kommentje:

Akár hiszed akár nem, A Kőszívű ember fiait már vagy 5 éve olvastam és tetszett.. Nem értem mi ez az előítélet.

Am meg fejezzük már be egymás oltogatását, a kérdéstől már nagyon elhatárolódtunk. ;)

2014. jún. 9. 22:31
 23/63 A kérdező kommentje:

Meg ha ő annyira fájdalmas munkával tanulta meg amit tanít, minek ment tanárnak? Ha ismernéd azt mondanád a pökhendi nem én.

Ezt még nem hagyhattam ki. nehogy már ő legyen a mártír.

2014. jún. 9. 22:36
 24/63 anonim ***** válasza:
42%
Mert ugye mindig a diák a mártír, ugye? :) A szegény, szerencsétlen, soha meg nem értett, akit kínoznak a gonosz tanárok, akik biztos azért szereztek diplomát, hogy utána hosszú évtizedekig szadizhassák az olyan ártatlan és kötelességtudó báránykákat mint te :)
2014. jún. 9. 22:57
 25/63 A kérdező kommentje:

"Mert ugye mindig a diák a mártír, ugye? :)"

Miért gondolod, hogy én nem tanulok semmit és én vagyok a rossz.? A nyomorult 2-es ről van szó. Miért, akkor más lenne a helyzet és jobban meg kellene adni a jobb jegyet, ha mondjuk 4,1-re 3-t akarnának adni?

2014. jún. 10. 13:31
 26/63 anonim ***** válasza:
56%
mert azt a nyomorult kettest pont semmi tudással is össze lehet szedni. úgyhogy én a helyedben nem lennék erre annyira büszke. de sok sikert majd az érettségihez, már ha eljutsz addig ;-)
2014. jún. 10. 14:01
 27/63 A kérdező kommentje:

bocsika ,de az tuti nem igaz!

A nagydogák pl 51%-tól kettesek. Vagy lehet, hogy a te iskoládba így ment, de ez egy erősebb suli.

2014. jún. 10. 15:25
 28/63 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 60%-ra adnak gyenge kettest. Csak szólok. Viszont minimális belefektetett energiával meg lehet tanulni. Ha meg ,,erősebb suli" akkor takarodj onnan. Kettessel nem javíthatod az átlagot...
2014. jún. 10. 19:03
 29/63 anonim ***** válasza:
Megkaptad a kettest?
2014. jún. 11. 16:41
 30/63 A kérdező kommentje:
végül is nem mentem az igazgatóhoz, mert majd több tanár fogja eldönteni, hogy megbukok-e vagy sem.
2014. jún. 11. 17:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!