Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Van joga megbuktatni a magyar...

Van joga megbuktatni a magyar tanáromnak 2,1-re?

Figyelt kérdés
Ennyi az átlagom. Igaz, hogy az utolsó pár jegyem 1-es és azt mondja, hogy nem tanulok semmit. Már kérdeztem ofőtől és azt mondta, h nincs beleszólása, joga van hozzá. Szerintem ez nincs rendjén. mit lehet tenni?

2014. jún. 8. 17:25
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
27%
Bele fogsz halni...
2014. jún. 22. 21:46
 52/63 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmentem volna az igazgatóhoz. Amúgy nem olyan vészes, gyorsan meg fogod tudni tanulni. Hajrá!
2014. jún. 22. 23:13
 53/63 anonim ***** válasza:
76%
Cháron ladikja ússzál már tovább a tudás hullámain.
2014. jún. 22. 23:28
 54/63 anonim ***** válasza:
26%

Mit kérdezett a tanár? Több mint valószínű ezeket fogja kérdezni a pótvizsgán is. Tanuld meg és járj szerencsével.

Ezerrel szurkolok.

2014. jún. 22. 23:32
 55/63 anonim ***** válasza:
74%
Cháron ladikja nagyon okosnak képzeled magad, de sokkal ellenszenvesebben viselkedsz, mint a kérdező azzal, hogy követeli, hogy a teljesítményért megkapja azt, ami jár neki. A tanár is megéri a pénzét. Szóval, ladikos, vered a nyálad, hogy te milyen intelligens vagy, mert sok könyvet olvastál. Csupa klasszikus műt. Most élvezed, hogy bánthatod azt, aki bukás ellen küzd magyarból. Én is szeretek olvasni, de olyan regényeket, amik érdekelnek engem, nem pedig olyanokat, amikkel fel tudok vágni, hogy ez kötelező olvasmány volt, és én olvastam. Úgy látom, az is hatalmas örömet okoz, hogy azt mondhatod, hogy bár nem érdekli a tárgy a kérdezőt, neki mégis meg kell tanulni. Ha valaki megbukik az érettségin, akkor az tényleg nagyon buta. Ha nem tanulja valaki a magyart, akkor is simán át lehet menni. Most mondhatod, hogy de akkor, aki ezt teszi az milyen buta lesz, meg műveletlen, mert urambocsá', nem ismeri Dantétól az Isteni színjátékot. Őszintén, kit érdekel?? Ha téged igen, akkor váljék egészségedre, engem nem, és nem okoz hiányérzetet bennem. Attól még olvasok, művelődök, és ha szerinted csak az iskolában lehet tudást szerezni, és szentírás az, ami ott van, akkor te hihetetlenül ostoba vagy. De nem baj, 14 évesen ezen egyrészt nem lepődök meg, másrészt még van esélyed, hogy kicsit intelligensebb legyél.
2014. jún. 23. 00:24
 56/63 anonim ***** válasza:
65%

# 55-Tökéletesen igazad van. Jó az általános műveltség, mivel ezt követeli az iskola, de semmi haszna, hacsak nem valamelyik szakra szakosodik az illető. Ladik ki oly szépen úszkál a sértegetés tengerében, neked üzenem, a tesom szín 5* diplomázott, angol irodalom, nyelvtan, töri és egyéb tantárgyvonzatokból, + számítástechnika, informatika, semminek semmihasznán nem veszi,egyedül az informatikának és az angoltudásnak, a munkaköréhez ezek kellenek. Az oly sok időt amiket belefektetett a tanulásba az mind kárba veszett,hiszen a megszerzett tudást sehol sem tudja kamatoztatni.

Ugye érhető, hogy a baráti társaságban nem fog villogni az angollal, az irodalom, a töri és egyéb tudásával??? A a sok doga, jegyzet, a drága pénzért vásárolt tankönyvek mehetnek a süllyesztőbe, a papír meg mehet wcpapírnak,

Egyetlen egy interjún sem voltak kíváncsiak arra hanyas lett a diplomája. Csak a diploma a fontos!!! Hogy milyen jegyeket kapott, azt senkit nem érdekel, akár kettes is lehetett volna ! A fejben levű tudás a fontos és nem a jegy ! Jól jegyezd meg kis ladik aki oly büszkén hangoztatja a nagy tudását, majd ha kilépsz a nagy Életbe* megtapasztalod mennyit ér a fenkölt tudásod! Kapsz -e munkát, és vajon milyet, jól fizetőt, a szaktudásodnak megfelelőt?

Vagy bőgni fogsz,? De én annyit tanultam, és olyan jó jegyeim vannak? Mik gondolsz kit fog érdekelni?

Természetes tanuljál mert ez a kötelességed, de ne feledd vannak jobb felfogásúak, is kevésbé jó felfogásúak, vannak akik élnek halnak egy-egy tantárgyért, vannak akik nem szeretik az adott tananyagot és ha megfeszülnek sem tudják követni a tanár követelményeit.

/hozzá teszem vannak kimondottan rossz indulatú tanárok is, v. csak éppen pikkelnek arra a tanulóra/

Zárom soraimat, légy büszke kis stréber,!!!

Hidd el a Kérdező megfog birkózni a feladatával!!!

2014. jún. 23. 11:13
 57/63 anonim ***** válasza:
47%

Cháron ladikja..."Ui.: azt Káron-nak kell ejteni."

kis buta! szerinted így kell ejteni!?

Nem tudod mi?, hogy más nyelven a ch "s* hang?

2014. jún. 23. 11:27
 58/63 anonim ***** válasza:

utolsó, pedig az "k" hang...

A Cháron görög eredetű, és itt a ch k hangnak felel meg de lehet a ch helyett kh-t is írni. Szóval nem minden nyelvben lesz a ch-ból s hang.

De azért gugliztam neked:

"A ch írásmód nem mindig őrződik meg a magyarban: olykor k lesz belőle, pl. katekizmus, karakter (vö. catechismus, character), máskor s, pl. sanzon (vö. chanson), megint más esetekben cs, pl. vincseszter, csili (vö. winchester, chili). Ókori görögök nevében ch helyett kh-t írunk, pl. Arkhimédész (kivéve egyes rögzült alakokat, pl. Achilles-ín)."

2014. jún. 23. 11:55
 59/63 anonim ***** válasza:
0%
Én nem a magyar ch -ról beszélek neked !
2014. jún. 23. 12:55
 60/63 anonim ***** válasza:
De nem érted? Egy görög eredetű szóról van szó, ott pedig nem s lesz a ch-ból.... Olvasd el még egyszer a bekezdést.
2014. jún. 23. 13:09
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!