Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Sürgős.

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit jelent? Sürgős.

Figyelt kérdés

Szóval van valaki, akinek régen elmondtam, hogy tetszik, majd megijedtem, hogy visszautasít és azt mondtam, hogy már nem érzek úgy. Most felhoztam a témát és Ő pedig azt válaszolta, hogy "Azt mondtad, már nem érzed ezt és nem jelentett semmit. Mégis mit vártál? Mit mondhattam volna? Még időm se volt reagálni" Erre én azt mondtam, hogy mert féltem, hogy azt mondja, csak barátként kedvel és visszautasít. Ő pedig erre azt mondta, hogy "értem". Ez most mit jelent? Szóval ha elmondtam volna, úgyis visszautasított volna vagy nem hagytam neki időt a reakcióra és ezért nem mondta el, hogy mit érez, pedig lehetett volna pozitív is? Mert mikor azt mondtam, hogy féltem a visszautasítástól , nem mondta, hogy nem utasított volna vissza, hanem azt, hogy érti. Nagyon kuszán fogalmaztam és ezer bocsi, de kétségbe vagyok esve, mert nem értem.

20/L

2010. jan. 31. 21:46
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
26 éves. Mindig megjegyzi, hogy milyen szép vagyok, de gondolom, csak barátilag. Most mérges vagyok, amiért itt hagyott és egy "értem"-mel elintézte.
2010. jan. 31. 22:08
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem várd meg amíg ő keres. Ha érdekled, keresni fog "barátilag" akár, ha nem érdekled, akkor nem fog.
2010. febr. 3. 17:32
 13/13 A kérdező kommentje:
jelenleg meg van sértődve.
2010. febr. 3. 17:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!