Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent? Sürgős.
Figyelt kérdés
Szóval van valaki, akinek régen elmondtam, hogy tetszik, majd megijedtem, hogy visszautasít és azt mondtam, hogy már nem érzek úgy. Most felhoztam a témát és Ő pedig azt válaszolta, hogy "Azt mondtad, már nem érzed ezt és nem jelentett semmit. Mégis mit vártál? Mit mondhattam volna? Még időm se volt reagálni" Erre én azt mondtam, hogy mert féltem, hogy azt mondja, csak barátként kedvel és visszautasít. Ő pedig erre azt mondta, hogy "értem". Ez most mit jelent? Szóval ha elmondtam volna, úgyis visszautasított volna vagy nem hagytam neki időt a reakcióra és ezért nem mondta el, hogy mit érez, pedig lehetett volna pozitív is? Mert mikor azt mondtam, hogy féltem a visszautasítástól , nem mondta, hogy nem utasított volna vissza, hanem azt, hogy érti. Nagyon kuszán fogalmaztam és ezer bocsi, de kétségbe vagyok esve, mert nem értem.
nemkellett volna kiadni magad, énis mindig ebbe a cipőbe vagyok, de szerintem ha akart volna vmit megmondta vna h nem utasított volna el ... :S
2010. jan. 31. 21:48
2/13 A kérdező kommentje:
de én most tettem ilyet először
2010. jan. 31. 21:49
3/13 anonim válasza:
előző vagyok, elhiszem..szerintem akkor kérdezz rá... h van e esély v nemtom :S de én tapasztalatból mondom h mikor nekemis aztirják egy ienre h "értem" akkor az náluk a nemmel egyenlő ... de kérdezz rá nemakarok hülye tanácsot adni
2010. jan. 31. 21:50
4/13 A kérdező kommentje:
még írjatok véleményt légyszí, mert össze vagyok zavarodva és gyomoridegem van.
2010. jan. 31. 21:51
5/13 anonim válasza:
még mindig előző vagyok, miért nem kérdel rá??? akkor teis megnyugodnál :)
2010. jan. 31. 21:52
6/13 A kérdező kommentje:
mert most úgy váltunk el, hogy jó, akkor hagyjuk. ez amúgy msn-en folytatott beszélgetés. Ő viszont mindenre azt mondja, hogy "értem", ha nem fejti ki a mondanivalóját.
2010. jan. 31. 21:58
7/13 anonim válasza:
hát az is lehet hogy tényleg nem akar semmit, de az is lehet hogy felidegesítette ez a téma, meg ami akkor volt, hogy azt mondtad tetszik, aztán mégse.. lehet hogy neki is tetszel, csak akkor visszamondtad, és ő meg azt se tudta mi van. lehet ő is össze van zavarodva, és beidegesedett rajta, hogy nem nagyon tudod mit akarsz, ezért egy "értem"-mel be is fejezte a témát. én is rákérdeznék, de azt szerintem látod rajta hogy merj-e még rákérdezni vagy ne.vagy nem? ő hány éves?
2010. jan. 31. 21:59
8/13 anonim válasza:
Én is azt mondom, hogy tőle kérdezd, és ne tőlünk, annál biztosabban senki sem tudja.
2010. jan. 31. 21:59
9/13 anonim válasza:
Értem az olyan mint nálatok a "majd meglátjuk"
2010. jan. 31. 22:04
10/13 anonim válasza:
hát én spec. annak idején tetszettem nagyon egy fiunak, de bnője volt, de mindig keresett engem. Msnen irtam neki h "szívesen találkoznék veled ha úgyvan" na nekem erre jött az "értem" válasz ... :/ aztán nagy nehezen kihuztam belöle, h bár kezd belémszeretni, nem akarja magát mégjobban összezavarni egy talival ezért nem adott egyértelmű választ.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!