Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliaban elek! Az lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliaban elek! Az lenne a kerdesem, ha osszejottem egy albannal akkor utana egy masik albannak mar nem fogok soha kelleni?

Figyelt kérdés
Remelem ertitek a kerdest. Nem akarok mindenfele albannal meg midenkivel osszejonni, csak mivel vannak fura szokasaik kivancsi vagyok erre h ha egy nagy (a Nagy alatt tag baratikort ertek(ismeros))baratikorbol jar valaki egy albannal kesobb mar onnan senkinek sem fog kelleni? Van ilyen szokasuk?

2014. dec. 4. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Nincs se alban, se muszlim 'fiucskam' es nem is lesz! De azert koszonom:D
2014. dec. 11. 23:40
 52/61 anonim válasza:
Tudom hogy nincs, de nyilván megérted, hogy nem csak neked szól amit egy publikus fórumon beírunk, és így hatásosabb.
2014. dec. 12. 20:27
 53/61 A kérdező kommentje:
Lehet hogy 'hatasosabb' de mivel en irtam ki a kerdest rosszul esik ha k**vaztok meg ilyenek mi kozben leirtam mi ez a kerdes. Csak egy gondolat. Csak kivancsisag. Az alban meg az egyik legalja itt, csak tradicionalisak. Szoval aki meg mindig nem erti az ne kommenteljen mar :D koszi
2014. dec. 12. 23:16
 54/61 anonim ***** válasza:

Jujj mi megy itt :D vagyis ment...

lol

Kérdező te meg albán pasikról teszel fel kérdést, aztán az első erre járónak lepasszolod magad aki ismerkedni akar :P Ha jól tudom az albánok nagyon nem szeretik az ilyen nőket, de amúgy amiket írtál azok igazak, én is így látom. Konkrét példát nem tudok, de vannak albán ismerőseim, és ott is vannak szakítások, ők valahogy sokkal emocionálisabbak, facebookon is elég sok posztjuk a szerelemről vagy épp az összetört szívről szól (én főleg 18-21 éveseket ismerek).. Tehát ott is vannak olyan lányok/nők akik szakítottak és biztosan találnak maguknak újabb pasit, de sztem sokkal kevesebb eséllyel mint pl a magyaroknál. Meg úgy általában nagyon lenézik azokat a lányokat akiknek több mint 2 barátjuk volt, legalábbis akiket én ismertem..

2015. jan. 11. 01:03
 55/61 A kérdező kommentje:
Haha:D nem passzoltam le magam senkinek de koszi:D nem igy fogom lattatlanba GYAKORIN:D de amugy igen kb en is igy latom oket
2015. jan. 16. 23:00
 56/61 anonim ***** válasza:

Igen tudom kérdező :) Ne aggódj semmi miatt, vigyázz magadra :P

De ezek szerint te elég jól ráéreztél az albánokra, ez tök jó hogy ilyen fiatalon ilyen intuitív vagy, fejleszd tovább :)

2015. jan. 30. 13:35
 57/61 anonim ***** válasza:

Amúgy még a kérdésed is elég jó, ahhoz képest hogy milyen hülyeségeket tesznek fel itt gyikon -.-

Csak kicsit meglepett az utána jövő rész xD mármint a válaszoknál lévő társalgás. >_<

Pont az ilyen kérdéseket szeretem, ami tartalmaz ami tartalmaz pl kultúrákról és pl emocionális intelligenciáról szóló dolgot

2015. jan. 30. 13:38
 58/61 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen Kedves Valaszolo!:)
2015. febr. 1. 01:44
 59/61 anonim válasza:
Te jó isten milyen kérdéseket tudnak feltenni egyes emberek! Komolyan mondom ez őrület! Hogy a pi**ába érdeklődhet valaki ilyen hülyeség iránt itt? A magyar is ugyan úgy sajátjának tekint, a roma is, meg a spanyol is, meg az izlandi is ha egy pár vagytok.Egyszerűen nincs értelme se értékelhető tartalma a kérdésednek.Se értelmes következtetést nem lehet belőle levonni. Komolyan mondom ezek az emberek panaszkodnak hogy milyen világban élünk. Hát az ilyen agymarhák miatt ilyen a világ! Hogy tudtál eddig életben maradni ilyen gondolkodással?
2015. ápr. 3. 13:43
 60/61 A kérdező kommentje:
Kedves Utolso! Elmondanad nekem, hogy az miert baj ha erdeklodom valami irant ami szemet szurt nekem, kivancsiva tett? Elmondanad, hogy ez a kerdes mennyivel nem ideillobb mint pl a rengeteg 'szep az ido valaki ismerkedni' ''kerdes'' ? Elmondanad nekem, hogy jossz te ahhoz, hogy kovetkezteteseket vonj le a gondolkodasomrol, felfogasomrol egy kerdes alapjan? Elmondanad, hogy hogy a k**va eletbe jon ide a magyarok helyzete? Ki panaszkodik? Itt csak te lehetsz elegedetlen sajat magaddal nem en a magyarok helyzetevel. Eszed meg rengeteg lehet ha nem ertetted a kerdest ajanlom, hogy olvasd el megegyszer. Vagy tudod mit? Segitek. Nem arrol van itt szo, hogy a sajatjanak tekint e vagy sem. Csak eszrevettem, hogy amig a magyaroknal megszokott egy ember eletben 4-5-x kapcsolat, addig az albanoknal 2-3 kapcsolat mar sok, nagyobb-tagabb 'baratikorben' pedig nem elfogadhato. De teljesen mindegy orulok, ha masodjara megertetted a kerdest, bar a valaszod alapjan nem lehetsz valami okos ember. Muvelt szemely ilyet nem ir 'hogy lehetsz meg eletben stbstb' Koszonom meg elek!:) Udv.'agymarha'
2015. ápr. 6. 02:21
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!