Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliaban elek! Az lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliaban elek! Az lenne a kerdesem, ha osszejottem egy albannal akkor utana egy masik albannak mar nem fogok soha kelleni?

Figyelt kérdés
Remelem ertitek a kerdest. Nem akarok mindenfele albannal meg midenkivel osszejonni, csak mivel vannak fura szokasaik kivancsi vagyok erre h ha egy nagy (a Nagy alatt tag baratikort ertek(ismeros))baratikorbol jar valaki egy albannal kesobb mar onnan senkinek sem fog kelleni? Van ilyen szokasuk?

2014. dec. 4. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 31/61 anonim ***** válasza:
100%

1: ki kérte, hogy nekem írj privátot? meg miféle szájkarate? ezekre egyikre se vagyok vevő.

2 (ez annak szól akivel épp itt beszélgetsz): egyrészt veled nem kerültem semmiféle beszélgetésbe, szerintem a hölgy/lány/csaj is tud magától válaszolni, másrészt azért jó lenne, ha nem nyomizna le az aki így neten keresztül egyből rácuppan valakire akiről kap annyi infót, hogy lány és hogy 19 éves. úgy , hogy még csak nem is találkozott vele és még abban sem lehet biztos, hogy lány.

2014. dec. 4. 04:14
 32/61 ZeoX ***** válasza:

Az ugynoksegemre varok. Mar volt egy lehetoseg Skociaban. Az interjun szuper voltam. Mar dolgoztam hajon is. Ugyhogy a nyelv az megy. Viszont a mara mar exbaratnom miatt nem mentem Skociaba.

Amit mar nagyon banok! :-(

Ugyhogy tulajdonkeppen meg nem fix a hely. De lehetoseg az tuti lesz.

Barista!! Az igen! Tok szuper. Ugyes vagy. Szeretsz ott lenni?

2014. dec. 4. 04:17
 33/61 A kérdező kommentje:
Szia! Lany vagyok:D es nagyon almos ugyhogy hagyjuk mar az egeszet tokmindegy ki mit mond meg ki mit nem. Ha szeretnel beszelgetni vagy a kerdesemhez hozzatudsz normalisan szolni akkor oke, ha meg nem akkor hagyjuk. Akkor ne irj tobbet. Koszi:)
2014. dec. 4. 04:19
 34/61 ZeoX ***** válasza:
Pihenj mar le oreg. Amugy meg te nevezted magad nyominak.
2014. dec. 4. 04:19
 35/61 A kérdező kommentje:
Igen nagyon szeretem!:) Meg nem olyan reg kezdtem, de mar egesz belejottem. Meg kis jo kornyeken vagyok ugyhogy igen szeretem:)
2014. dec. 4. 04:20
 36/61 A kérdező kommentje:
Hat az ciki:/ ez hatha jobban osszejon mint Skocia
2014. dec. 4. 04:21
 37/61 A kérdező kommentje:
Karacsony elott vagy utan szeretnel kijonni?
2014. dec. 4. 04:21
 38/61 ZeoX ***** válasza:

Elotte szeretnek. A vendeglatasban a december az kiraly.

En meg amugy sem vagyok az a nagy Karacsonyos forma. :D

Meg igazabol mar unalmas itthon lenni. Ha kijutok karacsony elott. Viszek neked makosbejlit, vagy valami fincsit amitol megnyalod a 10 ujjadat. :D

2014. dec. 4. 04:25
 39/61 ZeoX ***** válasza:

Most viszont mennem kell. De a kerdesnel latom a user nevedet. Ha van kedved akkor en szivesen csevegnek veled holnap. Irok majd uzit. Persze csak ha nem baj.

Holnap privi??

2014. dec. 4. 04:27
 40/61 A kérdező kommentje:
Nem szeretem a beiglit:DDD a karacsony meg szep szep de alszent unnep:D
2014. dec. 4. 04:27
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!