Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angliaban elek! Az lenne a kerdesem, ha osszejottem egy albannal akkor utana egy masik albannak mar nem fogok soha kelleni?
1: ki kérte, hogy nekem írj privátot? meg miféle szájkarate? ezekre egyikre se vagyok vevő.
2 (ez annak szól akivel épp itt beszélgetsz): egyrészt veled nem kerültem semmiféle beszélgetésbe, szerintem a hölgy/lány/csaj is tud magától válaszolni, másrészt azért jó lenne, ha nem nyomizna le az aki így neten keresztül egyből rácuppan valakire akiről kap annyi infót, hogy lány és hogy 19 éves. úgy , hogy még csak nem is találkozott vele és még abban sem lehet biztos, hogy lány.
Az ugynoksegemre varok. Mar volt egy lehetoseg Skociaban. Az interjun szuper voltam. Mar dolgoztam hajon is. Ugyhogy a nyelv az megy. Viszont a mara mar exbaratnom miatt nem mentem Skociaba.
Amit mar nagyon banok! :-(
Ugyhogy tulajdonkeppen meg nem fix a hely. De lehetoseg az tuti lesz.
Barista!! Az igen! Tok szuper. Ugyes vagy. Szeretsz ott lenni?
Elotte szeretnek. A vendeglatasban a december az kiraly.
En meg amugy sem vagyok az a nagy Karacsonyos forma. :D
Meg igazabol mar unalmas itthon lenni. Ha kijutok karacsony elott. Viszek neked makosbejlit, vagy valami fincsit amitol megnyalod a 10 ujjadat. :D
Most viszont mennem kell. De a kerdesnel latom a user nevedet. Ha van kedved akkor en szivesen csevegnek veled holnap. Irok majd uzit. Persze csak ha nem baj.
Holnap privi??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!