Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Angliaban elek! Az lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Angliaban elek! Az lenne a kerdesem, ha osszejottem egy albannal akkor utana egy masik albannak mar nem fogok soha kelleni?

Figyelt kérdés
Remelem ertitek a kerdest. Nem akarok mindenfele albannal meg midenkivel osszejonni, csak mivel vannak fura szokasaik kivancsi vagyok erre h ha egy nagy (a Nagy alatt tag baratikort ertek(ismeros))baratikorbol jar valaki egy albannal kesobb mar onnan senkinek sem fog kelleni? Van ilyen szokasuk?

2014. dec. 4. 03:05
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Irj nyugodtan en is alszok mert holnap vagyis ma en amugy dolgozni fogok ugyhogy kellene
2014. dec. 4. 04:28
 42/61 ZeoX ***** válasza:

Ok. ZeoX itt a nevem. Holnap irok!

Szep almokat!

Jo ejt!

2014. dec. 4. 04:29
 43/61 A kérdező kommentje:
Szep almokat!:)
2014. dec. 4. 04:30
 44/61 ZeoX ***** válasza:
Es pihend ki magad!!! :D
2014. dec. 4. 04:30
 45/61 anonim ***** válasza:
90%
kérdező: akkor hozzászólok érdemben. számomra a kérdés teljesen életszerűtlen, komolytalannak tartom és ha valamit így ítélek meg akkor azt elviccelem. barátom nőjére nem mennék soha, innentől kezdve lényegtelen is a nemzetiség. viszont egy ismerős más. ha ott megfordítjuk és mondjuk egy német csaja van, az nekem utána miért ne kellene ha bejön?
2014. dec. 4. 04:33
 46/61 A kérdező kommentje:
Rendben en ertem te mit mondassz. De itt az albanok olyanok h lehet honapokig nem beszelnek de ha talalkoznak olyanok mint az ezereves baratok hiaba csak ismeros. És feltunt ha valakinek van baratnoje azt a lanyt nagyon tisztelik vagy hogy mondjam. És elgondolkodtatott ha ez a lany szakit ezzel a fiuval akkor mas albannak kellene e meg itt a kornyeken mert hangsulyozom osszetartobbak valahogy masok mint a magyarok. Es gondoltam megkerdezem h az albanoknal van e ilyen mert tradicionalisabb nep mint az atlag és tobbnyire muszlim. Ja es igen ha faradt vagyok unatkozom de aludni sem tudok akkor ilyen hulyesegeken gondolkodom. Neked meg ket lehetoseged van vagy tudod/van rola velemenyed és leirod vagy ha nincs akkor mesz tovabb
2014. dec. 4. 04:42
 47/61 anonim ***** válasza:
Te csak egy csicska vagy londonba ehhez nagy egó kell hogy alja albánokkal pucold a salátát :-D
2014. dec. 4. 08:14
 48/61 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy ki maga. Nem tudom mit akar. De ha váltságdíjat akar, sajnos nincs sok pénzem. De elmondom, mim van... van jópár különleges gyakorlati tapasztalatom amiket az igen hosszú karrierem során tovább fejlesztettem. Amikkel valódi rémálommá tettem az olyan emberek életét, mint maga. Ha most elengedi a lányomat, azonnal vége lesz az egésznek.

Nem keresem magát.

Nem üldözöm magát.

De ha mégsem...

Keresni fogom.

És meg is találom.

És akkor megölöm.

2014. dec. 4. 11:23
 49/61 A kérdező kommentje:
Olvassatok vissza!:) Erto olvasas egyes...
2014. dec. 4. 11:52
 50/61 anonim válasza:
Ellenkezőleg. Ahogy mások is írták, csak inkább te nem értetted meg, kelleni fogsz a haveroknak, uncsitesóknak is, egyszerre többnek is, és meg is kapnak ha rajtuk, vagy az albán muszlim patkány fiúcskádon múlik.
2014. dec. 11. 22:49
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!