Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Angliaban elek! Az lenne a kerdesem, ha osszejottem egy albannal akkor utana egy masik albannak mar nem fogok soha kelleni?
Figyelt kérdés
Remelem ertitek a kerdest. Nem akarok mindenfele albannal meg midenkivel osszejonni, csak mivel vannak fura szokasaik kivancsi vagyok erre h ha egy nagy (a Nagy alatt tag baratikort ertek(ismeros))baratikorbol jar valaki egy albannal kesobb mar onnan senkinek sem fog kelleni? Van ilyen szokasuk?2014. dec. 4. 03:05
11/61 ZeoX válasza:
Remelhetoleg 1-1,5 het. Hotelbe pincernek. De meg nem tudom, hogy melyik varosba. Te hol laksz?
12/61 A kérdező kommentje:
En EastHambe
2014. dec. 4. 03:50
13/61 A kérdező kommentje:
Hany eves vagy?
2014. dec. 4. 03:51
14/61 ZeoX válasza:
Nem csak a kulso szamit. De biztos kis aranyos cuki csaj vagy! :D
16/61 A kérdező kommentje:
Mibol gondolod?:D
2014. dec. 4. 03:52
17/61 anonim válasza:
há én aztat nem tudom, viszont nálunk falun úgy van, hogy erősebb kutya ba...
18/61 A kérdező kommentje:
Ez most TE voltal vagy valaki idetevedt es megint nyomiskodnak?:DD
2014. dec. 4. 03:55
19/61 ZeoX válasza:
Nem is tudom. Megerzes! Es ha fiu vagy akkor most jol felsultem XD!!!
De szerintem nem.
Es te hany eves vagy? Bar ilyet nem illik kerdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!