Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Krisztina1215 kérdése:
Abortusz elött állok Angliában alkalmazzák az abortusz tablettát? Ha igen milyen mellékhatásai vannak?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 6. 19:27
1/21 anonim válasza:
Átgondoltad ténylegesen az abortusz kérdését? Biztosan akarod?
2/21 anonim válasza:
Hogy alkalmazzák-e ott az embrió tabletta általi megölését, vagy sem, azt nem tudom.
Ha időd, lehetőséged van, szánj még időt a megfontolásra. Nem visszafordítható az, amire készülsz.
3/21 A kérdező kommentje:
Én nem szeretném de párom 2 ev utan hallani sem akkar rola nagyon faj mér most is . De nincs segitsegem sajnos és ebben az a fura hogy igaz hogy most nem terveztuk de beszéltünk rola hogy szeretnénk most meg lehetne es hallani sem akar rola .
2014. ápr. 7. 09:40
4/21 anonim válasza:
Szia! Igen, alkalmazzák. Hány hetes terhes vagy? Mert csak egy bizonyos terhességi korig lehet tablettát használni. Én személy szerint óva intelek tőle! Az egyik barátnőmnek volt, zokogva hívott fel, mikor órákig tartó görcsök után "kipottyant" belőle a magzat....
5/21 anonim válasza:
1heti kínlódás otthon erős vérzéssel (olvastam). lehet, hogy a műtéttel jobban jársz.
6/21 A kérdező kommentje:
Szia 4-5 hetes terhes lehetek . mma megyunk vissza a orvoshoz .nem tudom a kát rossz közül méglenne jobb megoldás . tudom hogy ebben a helyzetben nincs jo megoldás
2014. ápr. 7. 10:11
7/21 anonim válasza:
És a párod meggyőzhetetlen? Te egyedül nem mersz belevágni? Tudnék esetleg én valamiben segíteni (babakocsi ruhák stb.)?
8/21 anonim válasza:
Ebben a helyzetben az a jo megoldas ha nem olod meg a sajat gyermeked. Az elottem szolohoz szivesen csatlakoznek, segitenek ha valamire szukseged van.
9/21 anonim válasza:
klassz a segítség, de ne mondjátok meg, hogy mi a jó megoldás, mert nem egy életre vállaltok felelősséget. a gyerekről nem csak addig kell gondoskodni, míg az igénye pelenkára, kajára és friss levegőre korlátozódik.
10/21 anonim válasza:
Oké, utolsó, csakhogy egy saját gyermek életének kioltása, ill. ennek tudata is egy életre szól ám! Szóval azért ne állítsuk már be úgy a dolgot, hogy az csak egy rutinműtét, aminek következtében mentesülünk a felelősségvállalás alól! Ez a szegény lány ráadásul szeretné a babáját. Szerinted milyen lesz a lelke utána, hogy maga vette be a tablettát, ami megöli a magzatát? És ezzel a tudattal fog élni élete végéig. Akkor már inkább próbáljunk meg segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!