Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Abortusz elött állok Angliában alkalmazzák az abortusz tablettát? Ha igen milyen mellékhatásai vannak?
Nem mindig az áldozat? Itt a magzat az áldozat!!!
DE! Ismétlem, ezt a lányt nyomják az abortuszba, bele van zsarolva. Ő szeretné a babáját. Ő marhára nem örül, hogy megszabadul tőle...
attól még nem tuti, hogy az a jó, ha megszüli. magának.
azt tekintem áldozatnak, aki már él és szenved.
oké, még egy utolsó szót szólok a józan ész érdekében.
a gyereknevelés nem csak babázás, nem csak aranyosság, és sokan nevelnek rosszul gyereket. ha tényleg szeretni tudod, az persze sok mindent áthidal. csak ne legyél minden áron készerből szuperanya mindenek fölött.
A 9. hétig alkalmazzák egyébként, de elég gyakran azután is szükség van műtétre, mert előfordul, hogy nem ürül ki rendesen a méh.
Látni fogod a bébit. Vagyis az embriót. Amikor elmegy belőled, erre készülj fel.
A másik dolog meg, hogy nem egy szexrabszolga vagy, akit egy párkapcsolatban felelősségmentesen lehet használni, aztán ha megfogan a gyereke majd jól kihajtjuk belőle egy őrült erős hormongyógyszerrel. Aztán majd, ha nem sikerült teljesen majd csinálnak egy küretet. Add oda a tested neki, aztán add oda egy veszélyes beavatkozáshoz, az ő kényelméért. Nem most akar gyereket. Mikor? Két év múlva? Két év múlva lenne egy kicsit több, mint egyéves babátok. Aztán majd ha nem jön össze keres mást, akitől lehet? Szerintem egy így gondolkodó férfit hagyj ott. Angliában a tablettás abortuszon kívül remek child taxok vannak, amiket igényelhetsz, meg fogsz élni egyedül a babáddal, garantáltan. Ezeknek nézz utána, kérdezz utána.
Nem kell elvetetni a gyerekedet és kockázatnak kitenni a tested egy középszerű pali kényelméért szerintem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!