Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit reagálnátok arra, ha a barátnőtök/feleségetek ezt tenné?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam,akivel ebédszünetben elbújunk mindenki elöl,hogy csókolòzhassunk,mindennap alig várjuk hogy dél legyen. Mind a ketten szeretnénk többet is egymàstòl,de sajnos nem lehet,nem vagyok egyedülàllò,és nem akarom megcsalni a férjemet.Nõvérem tud a dologròl,szerinte el kéne mondanom a pàromnak,de félek hogy megharagudna ràm.Több mint 10 éve együtt vagyunk,szerintem ennyi idõ utàn egy kis csókolózàs,szòrakozàs nem a vilàgvége,vagy mégis az volna?2014. dec. 1. 14:06
21/30 anonim válasza:
Troll kérdés, ne válaszoljatok! A múltkor ugyanez volt, de akkor csak a nő nyakát lehetett csókolgatni :-)
22/30 anonim válasza:
Az lehet, hogy izgalmas, az is lehet, hogy számodra vagy számotokra a csókolózas nem megcsalas, de felnőtt embereknél szexhez vezet. Se téged, se a munkatarsadat nem fogja kielégíteni hosszabb távon a csókolózas. Továbbá azt is jelzi, hogy gond van a párkapcsolatodban, ha nem lenne akkor a barátoddal csokoloznal és nem a munkatarsaddal.
23/30 anonim válasza:
#21-nek igaza van!én is láttam.
24/30 anonim válasza:
Nekem tetszene,
.
.
.
.
.
.
ha egy másik nővel csinálnád mindezt. :)
25/30 A kérdező kommentje:
Ez nem kamu kèrdés,és a vàlaszokbòl kiderült,hogy senki sem fogadnà el azt,ha a pàrja màssal csókolózna.Inkàbb hallgatok otthon,jobban jàrok.
2014. dec. 1. 14:59
26/30 anonim válasza:
Egy igazi nő nem tesz ilyet. Vagy ha mégis, akkor viseli a következményeit. Ha ezt sem teszi, akkor süllyedjen el.
Vagy legalább ne kiáltsa világgá, hogy hülye.
Már bocs, jobban jársz, ha beismered, kamukérdés. ;)
27/30 anonim válasza:
Nem hallgatnod kell , hanem választanod!!!
28/30 anonim válasza:
Az kimondottan tetszik amikor egy több éve az adott pasi által kidobott, megszégyenített és földig alázott nőci/ egyed ilyeneket írkál kínjába, karácsony előtt meg bevadulva:)
Mert ez is azt bizonyitja, hogy a pasi megáll:D
Köszike aranyom:D
29/30 anonim válasza:
Te jobban jársz. SZegény férjednek még idő, mire leesik neki, kivel is él együtt. Én sajnálom, hogy bízik benned, nem érdemled meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!