Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, mit reagálnátok arra, ha a
barátnőtök/feleségetek ezt tenné?
Figyelt kérdés
Van egy munkatársam,akivel ebédszünetben elbújunk mindenki elöl,hogy csókolòzhassunk,mindennap alig várjuk hogy dél legyen. Mind a ketten szeretnénk többet is egymàstòl,de sajnos nem lehet,nem vagyok egyedülàllò,és nem akarom megcsalni a férjemet.Nõvérem tud a dologròl,szerinte el kéne mondanom a pàromnak,de félek hogy megharagudna ràm.Több mint 10 éve együtt vagyunk,szerintem ennyi idõ utàn egy kis csókolózàs,szòrakozàs nem a vilàgvége,vagy mégis az volna?
Én egy kicsit hasonló élethelyzetben vagyok, bár ehhez képest az enyém nem is olyan gáz. Én "csak" menyasszony vagyok, mi "csak" 4 éve vagyunk együtt, és nekem is tetszik egy másik férfi, "csak" én nem kezdtem ki vele, mert tudom, hogy azonnal elhagyna a párom, és nekem ő sokkal fontosabb, mint egy kis szórakozás. 26N
2014. dec. 1. 14:16
12/30 anonim válasza:
Annak mi értelme van, hogy csókolóztok? Amennyiben felnőtt emberek vagytok, akkor ebből szex lesz, vagyis megcsalás. Gondold át, hogy ezt akarod-e, ha nem, akkor azonnal hagyd abba ezt az ovis csókolózást az asztal alatt.
2014. dec. 1. 14:17
13/30 anonim válasza:
"nem akarod megcsalni"? már megcsalod... én szakítanék ezért, már bocs.
2014. dec. 1. 14:18
14/30 anonim válasza:
Mérlegeld
- A férjed mit szólna hozzá?
- Te mit szólnál ha ő csinálná?
- Miért csókolózás? "Tinilányos csókolózás a suli wc-ben" felnőtt fejjel?
- Miért provokálod a népeket? :D
2014. dec. 1. 14:26
15/30 anonim válasza:
"nem akarom megcsalni a férjemet"
"ebédszünetben elbújunk mindenki elöl,hogy csókolòzhassunk,mindennap alig várjuk hogy dél legyen"
ez is megcsalás = véget vetnék a kapcsolatnak...
2014. dec. 1. 14:30
16/30 anonim válasza:
Ha ez belefer az ertekrendedbe akkor az nem gaz, viszont akkor ertelmesebb lenne vele belemenni egy szeretoi viszonyba a bujkalos csokolozgatas helyett-szerintem:-)
2014. dec. 1. 14:30
17/30 anonim válasza:
"Van egy munkatársam,akivel ebédszünetben elbújunk mindenki elöl,hogy csókolòzhassunk,mindennap alig várjuk hogy dél legyen. "
nem akarod megcsalni a férjedet? DE HÁT MÁR RÉG MEGCSALTAD, TE KŐBUTA! NEM IS EGYSZER RÁADÁSUL...
2014. dec. 1. 14:31
18/30 A kérdező kommentje:
Engem egy kicsit zavarna,ha õ is ezt csinàlnà,és azèrt nem lépünk tovább,mert ha szexelnénk is, az màr megcsalàs lenne.Lehet hogy tinilányos a csòkolózàs,de akkor is izgalmas.
2014. dec. 1. 14:33
19/30 anonim válasza:
De már ez is megcsalás :)
És miért nem a férjeddel találtok ki valami izgalmasat?
2014. dec. 1. 14:35
20/30 anonim válasza:
Hááát ideje magadba szállnod.
Csak olyat várj el másoktól amit magadtól!
Egyébként ez tényleg már a megcsalás kategória, szóval nagyon nem korrekt.
Ideje eldöntened merre tovább. Nyitott kapcsolat közösen, vagy befejezed, mert k. nem korrekt ám amit csinálsz...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!