Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült a pasimról, hogy nős, de nem küldtem el, mert szeretem, ő is lehet, hogy komolyan gondolja?
Már 4 hónapja tart a kapcsolatunk, először elég lazán indult, de utána ő szeretett volna minél több programot együtt csinálni, nemrég még arra is legyintett, hogy áhh, a szex nem fontos (nagyon egy hullámhosszon vagyunk és nagyon jó vele, ez kölcsönös), az a lényeg, hogy mi milyen jól megvagyunk.
Újabban sokszor átölel, puszit ad a fejemre és nagy sóhajtás mellett azt mondja, hogy "jaj, te", ezt nem tudom mire vélni, hogy azt sajnálja, hogy majd ennek egyszer vége vagy hogy most nagy dilemmában van?
Sajnos nem nagyon tudom mit tegyek, mert valószínűleg a józan eszem már házon kívül van, ugyanis úgy tűnik beleszeretettem.
Biztos komolyan gondolja, ha ezt az apróságot elfelejtette az elején említeni...
Ha nem zavar, hogy közben otthon eleget tesz a házastársi kötelezettségnek, utána meg veled van, akkor folytasd csak, sok boldogságot. Én nem érném be azzal, hogy valakinél csak a második legyek a sorban. És semmi garancia nincs arra, hogy más csajokat nem hülyít, akikkel szintén nagyon egy hullámhosszon van.
Nem hülyít más nőket, sőt a feleségével sem fekszik le (ezt azon kívül, hogy az ismerőseitől/barátaitól hallottam és ő is tett már rá utalást, még én is meg tudtam állapítani egy idő után, szóval ez tuti).
Lehet, hogy sosem fog elválni, csak akkor nem értem, hogy a mi kapcsolatunkat miért akarja egyre szorosabbra fűzni? Mi értelme van akkor belemenni mindenfélébe, ha úgyse akar semmit? Csak rosszabb lesz az egész, ha ez így folytatódik.
Bocsika, de nem vagyok libus. :)
De már vártam a lukazós kommentet, kösz, ez is megvolt.:D
8. na ezt is vártam már. :)
amúgy nem dicsekszem.
és ja persze, biztos én tettem tönkre.
gondolkodj már, még ha nehezedre esik is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!