Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Összejöttem egy fiúval akiről...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejöttem egy fiúval akiről kiderült, hogy a féltestvérem. Normális, ha ennek ellenére szeretem?

Figyelt kérdés

Apuval meg a feleségével -akit én anyukámnak tekintek- élek mióta az eszemet tudom.

Megismerkedtem egy nagyon aranyos fiúval 2 hónapja és összejöttünk.

Mikor bemutattam otthon apu megkérdezte, hogy kik a szülei és mivel foglalkoznak. Amikor mondta, hogy ki az anyukája apu mondta, hogy legyünk barátok, de vessünk véget a párkapcsolatnak. Egyikünk se értette, hogy miért és akkor mondta apu, hogy a vérszerinti anyukánk egy és ugyanaz, tehát testvérek vagyunk.

Megbeszéltük, hogy így nincs értelme, mert soha nem lehet belőle komoly kapcsolat. De én szeretem, de nem úgy, mint a testvéremet. Megfog ez változni valaha?

2010. ápr. 14. 22:32
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Meg kell, hogy változzon, különben elég durva dolgok is lehetnek belőle. A mamám testvére elvette a saját unokatestvérét feleségül, az idió*ta ba*rom, született 30 éve 2 egészséges lányuk. Teltek az évek és mindkét lányból anya lett, és az egyikük gyereke down-kóros az ő fas*zságuk miatt. Találj olyat aki nem rokonod, millió egy van, ne kockáztass, legyen eszed! 22/L
2010. ápr. 14. 22:39
 2/5 anonim ***** válasza:

ÚRISTEN.

na ez vagy fake, vagy nagyon durva eset. O:

hát sajnállak, hosszú távra ne tervezz vele..

2010. ápr. 14. 22:39
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Hűű. Nyugi egy idő után meg fog változni az érzés. De semmiképp ne kezdj vele, mert tényleg baj lehet belőle. Nekem azegyik unokatesóm felcsinálta másik unokatesómat (term. ők is unokatesók) és igaz egészséges a gyerek, de az ő gyerekeinek bármi baja lehet. Szóval ne kezdj vele semmiképp!!
2010. ápr. 14. 22:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Tudom, hogy nem szabad belekezdeni, mert abból elég nagy galibák lehetnek.

Remélem el fog múlni az érzés.

2010. ápr. 14. 22:55
 5/5 anonim ***** válasza:
el fog múlni. legalább van egy jó sztorid
2010. ápr. 15. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!