Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetnék ilyen szép? Vagy ki a szebb?
Én: [link]
Másik csaj... : [link]
Most nem az hogy sajnáltatom magamat meg ilyesmi,csak önbizalom hiányos vagyok,és sajnos az a rossz szokásom hogy mindenkihez hasonlítgatom magam.. :( Szóval szerintetek hogyan tudnék ilyen szép lenni? :( előre is köszönöm a normális válaszokat!
Szerintem nem áll jól az a haj neked. Hosszúkás a fejed, így ez még meg is nyújtja! :) El tudlak képzelni egy ilyen menő, rövid hajjal. Esetleg felállóval. Ilyesmit kb, csak kicsit hosszabba : [link]
A szemüveged nekem kifejezetten nem tetszik, szerintem nem illik hozzád.Azt mondanám hogy dedós. Tényleg, nem bántásból. Cseréld le vagy hordj lencsét ;)
A másik csaj nem "szép", csak az a ribitípus, akire buknak. Annyi sminkkel könnyű szépnek lenni.
Remélem tudtam segíteni!
Hát szebb lehetsz de ahhoz sport mozgás étrend kell.
De olyan csavot keress aki igy szeret. Jobb nem lessz
Női szemmel nagyon helyes arcod van. Szép arcú lány vagy, a hajad is szép. Ha meg még kedves, aranyos természeted van, akkor nagyon jól állsz. :) De ne akarjad másokhoz hasonlítani magadat, találd meg a saját egyéniségedet!
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!