Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogy lehetnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogy lehetnék ilyen szép? Vagy ki a szebb?

Figyelt kérdés

Én: [link]

Másik csaj... : [link]

Most nem az hogy sajnáltatom magamat meg ilyesmi,csak önbizalom hiányos vagyok,és sajnos az a rossz szokásom hogy mindenkihez hasonlítgatom magam.. :( Szóval szerintetek hogyan tudnék ilyen szép lenni? :( előre is köszönöm a normális válaszokat!

2014. nov. 29. 17:50
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Amúgy a szemedre/szemöldöködre egy kis feketeszemceruza, szemöldökspirál jól jönne, meg a szádra valami rúzs, mert nagyon hókadt vagy. Sokat változtatna rajtad. Persze ez átbaszás lenne...
2014. nov. 29. 18:06
 12/26 anonim ***** válasza:
Te sokkal szebb vagy, viccen kívül inkább te kellenél mint az a tini plcs4.
2014. nov. 29. 18:07
 13/26 PearlDiver ***** válasza:

A másik csaj szerintem egyáltalán nem szép, csak magára kent pár kiló vakolatot.

Te pedig nem vagy csúnya, és kérlek ne akarj olyan lenni mint ő! A saját bőrödben igyekezz magad jól érezni, hidd el, fejben dől el.

Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, ne olyasmiért szeressenek ami nem vagy, nem igaz?

2014. nov. 29. 18:16
 14/26 anonim ***** válasza:
Te vagy a szebb, viszont az SZTK-keretes szemüveget hanyagolhatnád.
2014. nov. 29. 18:20
 15/26 A kérdező kommentje:
De nem sztk-s direkt nem olyat vettem :) elsőnek olyat akartam,de nem állt jól,ez komolyan nem sztk-s :) [link] ilyen az enyém,nem ilyen [link] :D
2014. nov. 29. 18:32
 16/26 anonim ***** válasza:

Eszti? :O

(Még valaki írt, de én nem D. Eszterre gondolok, hanem P. Eszti? :D Vagy egyikük se vagy? :D)

2014. nov. 29. 19:03
 17/26 anonim válasza:
Bazz Jani, te vagy az?? :O
2014. nov. 29. 20:04
 18/26 anonim ***** válasza:

D.Eszter ő nem a P.Eszter aki biszex. N.Gábor, P.Ágnes, M.Juli, C.Marcell, R.Norbert ők is itt vannak valahol? :D

Aki meg tudja mondani mi a közös bennük annak elmondom ki vagyok. És honnan tudom az egész bandát... (Régebbi netesek előnyben)

2014. nov. 29. 20:06
 19/26 A kérdező kommentje:
Gy.Annabella vagyok,félre értèsek elkerülèse végett xd
2014. nov. 29. 20:08
 20/26 anonim válasza:

N Gábor neve nagyon ismerős...

Nem ő volt az a "gazdag és elfoglalt cégvezető" aki mostanában gyakoris lányoknak szexuális ajánlatokat küldött priviben?

2014. nov. 29. 20:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!