Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetnék ilyen szép? Vagy ki a szebb?
Én: [link]
Másik csaj... : [link]
Most nem az hogy sajnáltatom magamat meg ilyesmi,csak önbizalom hiányos vagyok,és sajnos az a rossz szokásom hogy mindenkihez hasonlítgatom magam.. :( Szóval szerintetek hogyan tudnék ilyen szép lenni? :( előre is köszönöm a normális válaszokat!
A másik csaj szerintem egyáltalán nem szép, csak magára kent pár kiló vakolatot.
Te pedig nem vagy csúnya, és kérlek ne akarj olyan lenni mint ő! A saját bőrödben igyekezz magad jól érezni, hidd el, fejben dől el.
Ha azt szeretnéd, hogy szeressenek, ne olyasmiért szeressenek ami nem vagy, nem igaz?
Eszti? :O
(Még valaki írt, de én nem D. Eszterre gondolok, hanem P. Eszti? :D Vagy egyikük se vagy? :D)
D.Eszter ő nem a P.Eszter aki biszex. N.Gábor, P.Ágnes, M.Juli, C.Marcell, R.Norbert ők is itt vannak valahol? :D
Aki meg tudja mondani mi a közös bennük annak elmondom ki vagyok. És honnan tudom az egész bandát... (Régebbi netesek előnyben)
N Gábor neve nagyon ismerős...
Nem ő volt az a "gazdag és elfoglalt cégvezető" aki mostanában gyakoris lányoknak szexuális ajánlatokat küldött priviben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!