Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfinak elég, ha egy fokkal szebb az ördögnél?
Sokszor hallottam már ezt a mondást, de az utóbbi években már kezdem megkérdőjelezni a valóságtartalmát. Ha valóban igaz lenne, akkor miért adnak akár itt, akár máshol állandóan a külcsínre vonatkozó tanácsokat és miért van az, hogy sokszor még kimondottan normális külsejű fiúktól is undorodva fordulnak el némelyek?
Mivel ez egy vitafórum is, gondoltam, nem árt tisztázni.
"Akkor mondhatjuk, hogy ez egy elavult mondás, amely mára már nem érvényes?"
Abszolút mondhatjuk. Hogy érzékeltessem, a mai világban ez egy olyan mondás, mintha azt mondanánk, hogy a Föld lapos.
(3. válaszoló voltam)
a berki egy jó példa rá.
ritka csúnya feje van és mégis akármelyik csajt megkaphatja,mert híres, havi 20 millát keres és az a fajta életszínvonal amit él vonzó a nők számára.
az undorodva elfordulás meg sok dolog miatt lehet,de leginkább az,hogy a nőknek hetedik érzéke van kiszúrni azt ha határozatlan egy pasi,vagy túlzottan irányítható,túlságosan meg akar felelni és onnantól kezdve vége is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!