Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogy lehetnék ilyen szép? Vagy ki a szebb?
Figyelt kérdés
Én: [link]
Másik csaj... : [link]
Most nem az hogy sajnáltatom magamat meg ilyesmi,csak önbizalom hiányos vagyok,és sajnos az a rossz szokásom hogy mindenkihez hasonlítgatom magam.. :( Szóval szerintetek hogyan tudnék ilyen szép lenni? :( előre is köszönöm a normális válaszokat!
2014. nov. 29. 17:50
2/26 anonim válasza:
jobban nézel ki, mint az a másik csaj :) tök cuki vagy! :D
3/26 anonim válasza:
Nekem per speciel jobban tetszel.
4/26 anonim válasza:
- edzes
- ruhak vasarlasa
- rendbetenni a maganeletet
Szoktak volt mondani, hogy a szepseg belulrol fakad. Nagy igazsag:)
5/26 anonim válasza:
ujra kell szuletned, ha mas ember akarsz lenni.
Amugy nincs veled semmi gond. Ha teged is kifestenenek, te is sokkal jobban neznel ki.
6/26 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) csak sokszor már elkeseredek a külsőmtől :/ ilyenkor kell egy kis segítség :)
2014. nov. 29. 17:56
7/26 anonim válasza:
Az arcodon nem tudsz sokat változtatni, legfeljebb egy kis fogyókúrával onnan is megy le a tokából, viszont lehetsz a csúnya srácok diszkóribije, ha leszopod őket.
8/26 A kérdező kommentje:
Nincs is tokám :(
2014. nov. 29. 18:04
9/26 anonim válasza:
Egy remek smink, jó ruhák, jó kisugárzás és sokkal jobb leszel ;)
10/26 anonim válasza:
Ajajajj... Stílusra a második borzalmas az első rémes.
Kinézetre az első borzalmas a második rémes.
Egyik se jön be... Valahogy ez a liberális nőideál kinézet nem jön be.
D.Eszter te vagy az amúgy? :D :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!