Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez perverségnek vagy lezbiségn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez perverségnek vagy lezbiségnek számít? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés
Valamelyik nap voltunk egy áruházban már zárás volt és a barátnőm elment wcre. A fülke fölött és allat ugyan ugy be lehetett látni. Volt nálunk fényképező, és én lábujjhegyre áltam és lefotoztam ahogy pisikél. Ezt a barátnöm észre vette és tetszet neki. és a képet megtartottam. megjegyzem 17 éves vagyok és nem kislány már!!!
2010. jan. 29. 15:20
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
akkor már nem néztek annyira hülyének?:D
2010. jan. 29. 15:41
 12/24 anonim ***** válasza:

oh de XD de imponálxD

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 15:52
 13/24 anonim válasza:
mehet napiszarra:D;)
2010. jan. 29. 16:04
 14/24 anonim ***** válasza:

Kb oda való! Soha nem fogom megérteni, miért menő ha budiba v budin ülve fényképezkednek.che -.-'

17/l

2010. jan. 29. 16:06
 15/24 anonim ***** válasza:
XD háhá XD che :P ez de ismerős XD olyan beás XD (K) ["17l"] XD
2010. jan. 29. 16:07
 16/24 anonim ***** válasza:

megint le maradt:

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 16:07
 17/24 anonim ***** válasza:
pedig nem Bea vagyok. :D
2010. jan. 29. 16:08
 18/24 anonim ***** válasza:
40%

Nem lezbii..egyszerüen hülye -.-

Ha azt találod viccesnek,hogy pisil a barátnőd..akkor nincs túl jó humorérzéked...és nem vagy kislány ??:D Dehogynem..a komolyabbak nem fényképezgetik a barátnőjüket pisilés közben.xD Am meg ha azt hiszed,hogy ettől lezbii vagy..akkor minek csináltad ?? Am sztem biszex lehetsz..ha felmerült benned a kérdés...vagy perverz. :D Vagy fogyatékos.xD

Nicole

2010. febr. 15. 13:51
 19/24 anonim ***** válasza:
Szerintem egyszerűen hülyék vagytok, de nem annyira mint én, amikor egy cimbit bokorba-szarás közben fényképeztem és félig volt kint neki a cucc, vöröslött a feje, kínjában röhögött és nem tudott még menekülni sem :-)))
2010. febr. 18. 16:34
 20/24 anonim ***** válasza:
nagy dolog valóban:) írj egy szociológiai tanulmányt magadról
2010. febr. 18. 16:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!