Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez perverségnek vagy lezbiségn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez perverségnek vagy lezbiségnek számít? ( bővebben lent )

Figyelt kérdés
Valamelyik nap voltunk egy áruházban már zárás volt és a barátnőm elment wcre. A fülke fölött és allat ugyan ugy be lehetett látni. Volt nálunk fényképező, és én lábujjhegyre áltam és lefotoztam ahogy pisikél. Ezt a barátnöm észre vette és tetszet neki. és a képet megtartottam. megjegyzem 17 éves vagyok és nem kislány már!!!
2010. jan. 29. 15:20
1 2 3
 1/24 kolosszus22 ***** válasza:
91%

Pedig kislány vagy, főleg ilyen hülye kérdésekkel le sem tagadhatnád.

23/F

2010. jan. 29. 15:23
 2/24 anonim ***** válasza:
86%
Ráadásul még humoruk sincs:D
2010. jan. 29. 15:24
 3/24 anonim ***** válasza:
81%
sztem egyik sem..:D:D bolondok wtok és kész!:D
2010. jan. 29. 15:26
 4/24 anonim ***** válasza:
78%

:P ez nem lezbi nem perverz XD csak lököttek v tok XD

am 17.. akk annyira csak nem kislány bár a kérdés alapján.. hát nemtomxD nem vmi érett az tuti:P

18 F [am lezbi powa XD aranyosak!!!!]

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 15:27
 5/24 A kérdező kommentje:
mért ne lenne? :D ti vagy a buták hogy komolyan veszitek:D de amugy tényleg lefotoztam de nem hiszem hogy ez perverség vagy lezbiség. :D jjót röhögtünk. bnöm legalább össze pisilte magát a röhögéstől és nem kellet rohannia a budira mert ott ült rajta. :DD,
2010. jan. 29. 15:28
 6/24 anonim válasza:
85%
Nincs ebbe semmi. Szimpla hülyülés..
2010. jan. 29. 15:28
 7/24 anonim ***** válasza:
86%

és megint én:P tévedtem 1. hszelőnek igaza van pisis kislány vagy XD közröhely..xD 1 kis komolyságot kérnénk nem erre való az oldalXD

üdv kurtzyx

2010. jan. 29. 15:31
 8/24 A kérdező kommentje:
de legalább röhögtök egy sort. :D ennyire hülye énsem vagyok..:D budi sexet nem szeretem. :D maradok az ágyban sexnél FIÚval. :D
2010. jan. 29. 15:34
 9/24 anonim ***** válasza:
:P v az asztalon v a fürdőben:P v ilyesmi XD ágy uncsixD
2010. jan. 29. 15:39
 10/24 anonim ***** válasza:

kihagytam: kanapén klasszikus :P örök favorit XD v este 11 után kis város parkjában kis padonXD v folyó part (L) XD

üdv

kurtzyx

2010. jan. 29. 15:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!