Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy a kiszemelt fél mit dolgozik?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 21:11
1/12 anonim válasza:
Azért előny, ha keres annyit, amennyit én, így nem kérdéseswk a közös programok, csinálhatjuk együtt, amit előtte egyedül... Az is előny, ha nem pont egy területen dolgozunk, így talán véletlenül sem alakul ki versengés szakmai tudás, stb szempontból
2/12 Noren1989 válasza:
#1-hez annyit, hogy pl nekem nem fontos, hogy annyit keressen, mint én.
3/12 anonim válasza:
Jó ha tudom, hogy mennyit keres, van-e lakása és autója. Ezek igenis fontos információk.
4/12 anonim válasza:
Nálam annyit, hogy legyen valamilyen munkája. Ennyi.
5/12 anonim válasza:
Nekem az az ideális, ha szabadúszó, mert én is az vagyok, és így nem kell igazodni senkihez, amikor utaznánk valahová. Második ideális szakma a tanár, mert annak legalább a nyári hónapok szabadok.
6/12 anonim válasza:
Hát nekem számít. Nem is annyira az anyagiak miatt, hanem azért, hogy értelmiségi munkát végez-e, vagy sem. Pl. egy aluljárós fornetti-ben dolgozó hölgynél nem igazán kezdeményeznék. Nincs velük gond, lehetnek jófejek meg rendesek, de nem illenénk össze, úgy érzem lenne egy szakadék köztünk.
7/12 anonim válasza:
#6, én nem éreztem egy szakács nővel, pedig Phd doktor vagyok.
Az intelligenciát nem egyetemen adják, főleg nem az érzelmeit.
8/12 anonim válasza:
Számít. Volt egy vadász párom. Egyszerűen írtóztam a véres ruháktól amiket mostam neki. Komolyan, plusz a szag. Zavart.
9/12 anonim válasza:
A legjobban az taszít, ha nincs érettségije. Annyira alap dolog ez.
Mintha nem tudna olvasni, vagy írni.
Az, hogy mennyit keres, attól függ milyen cégnél dolgozik. Tesco/Lidl vagy suzuki/audi. Ez egy remek példa, hogy ugyanarra a munkakörre milyen bérkülönbségek vannak.
Ha össze is jönnék egy ilyen lánnyal noszogatnám, hogy érettségizen le vagy kiábrándulnék belőle teljes mértékben.
10/12 anonim válasza:
7es 👏🏻
Engem nem érdekel,hogy mi a munkája csak legyen állása ne nekem kelljen eltartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!