Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számít, hogy a kiszemelt fél mit dolgozik?
Figyelt kérdés
2019. nov. 1. 21:11
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez nagyon fontos, hiszen ez nem kicsit befolyásolja az ember életét... Egyrészt az anyagiak miatt, mert én nem érezném jól magam egy olyan kapcsolatban, ahol nagy különbség van kettőnk keresete között. Szerintem az a legideálisabb, ha nagyjából azonos összeget keresünk. Másrészt pedig szerintem az sem mindegy, hogy konkrétan milyen munkát végez, mert például a munkakörülmények, munkaidő mind mind számít. Például nem szívesen jönnék össze olyannal, aki a vendéglátásban dolgozik, mert az eszméletlenül sok munka, sokszor estig, hétvégente vagy ünnepekkor is dolgoznak és alig van szabadidejük. Ugyanúgy nekem az sem lenne túl szimpatikus, ha mondjuk tiszta retek lenne mire hazaér, minden más is tiszta retek lenne, majd fáradtan dőlne be az ágyba és akkor kész, vége a napnak. Szóval azért az a jó, ha az embernek olyan munkája van, amit szeret csinálni, ésszerű keretek között végzi, nem tölti ott a fél életét és nem is vágja tropára. Az egy plusz dolog, ha érdeklődünk is egymás területe iránt, viszont ezt annyira nem tartom fontosnak.
12/12 anonim válasza:
Túl nagy elvárásaim nincsenek, de egy azért hullamosónak nem örülnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!