Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Számít, hogy mi a kedvenc étele egy pasinak/lánynak?
Qrvára nem számít.
Mintha a kedvenc színére alapoznál bármit.
Alapvetően nem. De vannak olyan dolgok amik taszítanak, nem tudom együtt tudnék-e lenni valakivel aki minden este megeszik egy fej hagymát, a szagát is utálom.
Normál esetekben nem zavaró, ha nem követeli ki, nem erőlteti rám akkor nem gond. Nem csak a vegák és egészségmániások ilyenek. Mindenkinek van olyan rokona aki istemkáromlásnak veszi, ha nem szeretsz valamit ami mondjuk társadalmilag elfogadottan finom. Én nem eszek húslevest, minden áldott családi étkezésnél amin az van, hallgatom, hogy hülye vagyok...
Nekem számít, a sushi a kedvencem, sajnálom, ha a pasi (kb a pasik fele) nem szeretne és nem tudna mit enni egy ilyen helyen, mert akkor nem tudnék vele beülni (csak barátnővel, családdal továbbra is)
fekete pont, de nem kizáró ok vagy ilyesmi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!