Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért már csak a pénz számít?
Penz nelkul kozos programok se nagyon lesznek.
Meg egy moziba se tudtok elmenni, a setalast nagyon hamar meg lehet unni.
Mi például pont csórón jöttünk össze a párommal. Neki sem volt semmije, még utána vesztett is dolgokat a családi zűrök miatt, szóval ha igazad lenne, nem lennék vele és jelenleg sem szeretném.
Ennek ellenére, azzal nem jönnék össze, aki sz*rrágóskodik velem, nem tudja rugalmasan kezelni a közös pénzügyeket, vagy épp egy ingyenélő kis... És sajnos nagyon sok az ilyen. Egyszerűen annak, akinek nincs bizalma velem közös kasszám lenni úgy, hogy én is kereső nő vagyok, és nincs pénzkultúrája, sem törekvése a jobb anyagi helyzetre, annak én is áldozata vagyok abban a kapcsolatban, értelemszerűen nem akarok egy ilyen emberrel lenni, ha egyszer másképp gondolkodunk a pénzről és arról is, hogy a másiknak hogyan és mennyit adunk feltételek nélkül.
Te ezt látod, mert neked ez számít. Nyilván, mert nincs pénzed.
De amúgy nem ilyen a világ. Csak a programokhoz pénz is kell.
#6 én is ezt látom. 5 milla van a bankszámlámon, plusz még pár befektetésben. Autó, motor áll a budai kertes házam garázsában. Hitelem nincs, csak hitelkártyám, a kedvezmények, és az olcsó balesetbiztosítás miatt :)
Na akkor hogy is van ez?
> #6 én is ezt látom. 5 milla van a bankszámlámon, plusz még pár befektetésben. Autó, motor áll a budai kertes házam garázsában. Hitelem nincs, csak hitelkártyám, a kedvezmények, és az olcsó balesetbiztosítás miatt :)
Oké, ez szép és jó, de mennyi a havi nettó bevételed? Mert ez így önmagában takarhat egy XXII. kerületi vityillót, Suzukit és egy ilyen-olyan robogót. 5 millió pedig aprópénz, ha ugyanannyit nem keresel meg mondjuk fél év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!