Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért számít aranyasónak, aki kihasználja az élet adta lehetőségeit?
Lehet igazad van. Másképpen látom.
Én
Soha nem fogadnék el semmit! Van olyan személy kitől még egy pohár vizet sem ha épp haldokolnék. Ajándékra végképp nincs szükségem olyantól kit nem szeretek. Ami kell magamnak veszem meg.
Annak számít, mert tudatosan kopaszt meg más embert és kihasználja őket (az ilyen esetek többségében komolyan elhiteti a pasassal, hogy szereti, vagy csak simán sunyít, hogy csak a lóvé kell). Az nyilván más, ha vki beleszeret egy gazdag férfiba, és utána elfogad tőle dolgokat.
Amúgy meg az aranyásó nem is egy csúnya szó... akkor miért is zavar, ha így illetnek? :D
Kereslet-kínálat.
Amíg vannak hülye férfiak, addig miért ne legyenek számító nők? Amíg vannak pénzéhes nők, addig miért ne legyenek felvásárló férfiak? Kettőn áll a vásár. Mindenki talál magának olyat, amilyet keres, maximum nehezebben és más módon. Ennyi.
Én részemről biztos hogy nem költenék olyan nőre, akire még költenek mások is, vagy nem látom rajta az őszinteséget, az értelmet, a szeretetet, a törődést stb. Nekem nem erre van igényem. Másnak meg lehet csak szexre van igénye, ő "megvásárolja". Nekem nem fáj, nem az én köröm. Tudom, hogy belül nem boldogok.
Aranyásó aki emberi kapcsolatoknak álcázott, kihasználás alapú kapcsolatokat hoz létre.
Fő kérdésed nagyon messze áll, attól, amit akartál kérdezni.
Alkérdésed pedig fatális félreértéseket mutat.
#6 szerintem az ilyen nőket pont nem érdekli, hogy ki mit gondol róluk :D
Véleményem szerint ezzel semmi gond nincs..amíg mindkét félnek megfelel így.
Ez is kettős. Ha a nő ezt direkt kihasználja és csak ezért jön össze a férfiakkal, s még a szerelmest is megjátsza, akkor az egy jó nagy Q
Viszont ha ő semmi ilyesmire nem vágyik, de a pasi erőszakosan akar rá költeni, akkor ia ha a nő nem szereti és ezt meg is mondja hogy ettől még nem lesz semmi köztük, akkor a pasi egy idióta (ismertem ilyet)
Párkapcsolatban más a helyzet, feltéve ha a nő valóban szereti a férfit, ott természetes(nek kellene lennie) hogy segítik egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!