Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Nőknek nem számit a pénz csak az hogy rendes legyen a pasi?
Nekem fontosabb hogy rendes legyen, de pl párommal sokan beszélgettünk erről, és azt mondta, ha ő lány lenne, vagy lenne egy lánya, csak és kizárólag pénzes helyes fiúkra menne/adná, mert egy csóró nem véletlen csóró (általánosságban).
És igaza van(általánosságban) ...
Nekem egy dolog számít: hogy meztelenül, pórázon tartva végigfuttathassam a belvároson, ahol térden állva kuncsorog tőlem 1-2 jutalom kiflidarabot, melyet meg is kap, amennyiben jól viselkedik.
Pénz nem számít.
Mindenkinek más és más... Látni beképzelt bunkó gazdag pasi mellett is nőket, meg látni jóravaló, rendes, de nem pénzes emberek mellett is nőket. Egyéni preferencia kérdése.
Nekem pl mindkettő fontos, a rendes kell, hogy működjön egyáltalán a kapcsolat, érdekelni kezdjen mint pasi.. Pénz terén milliókat nem várok, meg nem is szeretem, ha más költ rám, de tudja eltartani magát, illetve a családot, ha esetleg szülök egy (később több) gyereket.
Újraolvastam párszor az #5 hozzászólását, de sehol nem találom, hogy hol írta, hogy minden gazdag bunkó... kisegítenél, és tudnád idézni?
Ja nem, mert nem ezt írta. :)
NEM bunkó minden gazdag, ettől függetlenül VANNAK bunkó gazdagok, és előfordul, hogy nekik van párjuk. Ennyiről volt szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!