Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért már csak a pénz számít?
"Nézd csak meg pl a Balatoni árakat, 2 hétre nyáron főszezonban örülsz ha tokkal vonóval megúszod 1,5 millió forintból, ismétlem, a Balatonon." - Nem muszáj a sokcsillagos hotelekbe menni.
Én idén főszezonban KUTYÁVAL (pedig úgy tényleg nem könnyű jó és olcsó szállást találni) megúsztam 30 ezerből 4 éjszakát egy nagyon kedves házaspár tiszta, jól felszerelt vendégházában, és elvoltam otthonról vitt töltött káposztával, szendviccsel. A vonat és a hajó sem volt csillagászati árban, és egész olcsón vettem nagyon finom szőlőt Badacsonyban a hegyen egy helyi gazdától. 1,5 millióba 2 hét sem került volna akkor sem, ha még egy ember jön.
#10 annyira aprópénz, hogy a magyar emberek 80% a hátsóját a földhöz verdesné, ha lenne 1 milla bármikor mozgatható vagyona... de fizetésről fizetésre él, több hitelt törlesztve.
Bevétel nettó 400-500. Motort mondtam, nem robeszt :) 650 cm3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!