Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a nőkkel kapcsolatos frusztrációm miatt az egész életem egy nulla?

Figyelt kérdés
Nem tudok tanulni, nem tudok odafigyelni semmire, mert minden energiát kiszív belőlem az érzés, hogy teljesen esélytelen vagyok, hogy legyen egy számomra vonzó csajom. Állandóan látom mindenhol a jobbnál jobb csajokat és lassan beleőrülök hogy nekem esélyem sincs egyiknél se. Hogy lehet ezt kibírni?
2014. nov. 19. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 51/63 anonim ***** válasza:
Amint látod, azt kezdtem el, csak jöttél a hülyeségeiddel, és félbe szakítottál. De mivel egy kommentemre se tudtál normális vitapartnerként reagálni, ezért biztos is lehetsz benne, hogy itt egy rohadt tanácsot sem fogok leírni. :) Majd privátban beszélek a kérdezővel, ha van igénye a segítségemre, de itt befejeztem a "vitatkozást", mert veled még azt se lehet normálisan.
2014. nov. 19. 21:20
 52/63 anonim ***** válasza:

41-es.

Én úgy érzem idáig is mindent megtettem érte,hogy legyen másképpen a dolog.Több,mint 8 év után belefáradtam megmondom őszintén.Megalázást,elutasítást kaptam ez idő alatt mindig,esélyt sem kaptam egy nőtől sem még egy randira sem... Pedig jól öltözködöm,adok magamra,emellett tanulmányaimat folytatom,és értelmesnek is tartom magam.

Persze csak ez megint kétélű dolog igazából,minek traktáljam vele tovább magam ha idáig is megpróbáltam mindent érte,mégsem jött össze semmi?Minek fektetnék bele feleslegesen energiát egy olyan dologba,aminek még a halvány esélye sincsen meg,hogy sikerülhet?Egy érdeklődést nem kaptam még soha életemben nőtől...gondolhatod milyen érzés.Akkor van értelme?

2014. nov. 19. 21:20
 53/63 anonim ***** válasza:
Mert egy "rohadt" tanácsot se tudsz leírni :D
2014. nov. 19. 21:22
 54/63 anonim ***** válasza:

Ahhoz a férfihoz nem vonzódnak a nők, aki nem tiszteli magát

-és fél elvenni,amit akar

2014. nov. 19. 21:25
 55/63 anonim ***** válasza:
#52-es: Szerintem van értelme. Nem tudom, hogy eddig mivel próbálkoztál, de sanszos, hogy nem jól. Pl: ha megpróbálsz egy banánnal felszeletelni egy kenyeret, akkor nyilván nem megy...akkor azzal tényleg felesleges próbálkozni. De egy késsel már mindjárt más. Elég béna hasonlat, de remélem érted a lényeget. :)
2014. nov. 19. 21:29
 56/63 anonim ***** válasza:
Te mit akarsz ezzel a banánnal kifejezni, megmagyaráznád az értelmét?
2014. nov. 19. 21:30
 57/63 anonim ***** válasza:
Okos kommentelő: ahogy látom a te válaszaidra meg a kutya se kíváncsi, szóval akár el is mehetsz. Nem fogsz hiányozni. :)
2014. nov. 19. 21:30
 58/63 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy kíváncsi az igazságra, legkevésbé érdekel. Helyett jössz itt a banánjaiddal
2014. nov. 19. 21:31
 59/63 anonim ***** válasza:
Sajnállak, hogy nem érted, hogy mi a lényege egy hasonlattal. De a banán szó helyére képzeld azt, hogy "vatta". Csak hogy legyen min törni a buksidat. :)
2014. nov. 19. 22:01
 60/63 anonim ***** válasza:
Azért gyengébbek kedvéért elmondom, hogy azt akartam mondani, hogy ha nem megfelelő eszközökkel próbálkozik, akkor nyilván nem fog sikerülni. Nem feladni kell, hanem megpróbálni máshogy. Ha így sem érted, akkor az már a te bajod. :)
2014. nov. 19. 22:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!