Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a nőkkel kapcsolatos frusztrációm miatt az egész életem egy nulla?
Figyelt kérdés
Nem tudok tanulni, nem tudok odafigyelni semmire, mert minden energiát kiszív belőlem az érzés, hogy teljesen esélytelen vagyok, hogy legyen egy számomra vonzó csajom. Állandóan látom mindenhol a jobbnál jobb csajokat és lassan beleőrülök hogy nekem esélyem sincs egyiknél se. Hogy lehet ezt kibírni?2014. nov. 19. 19:47
41/63 anonim válasza:
#36: Azért elég kevesen születnek izmosnak. Nem beletörődni kell, hanem tenni valamit. Elhiszem, hogy nehéz úgy, hogy nem látsz a lányok fejébe, de attól nem lesz jobb, hogy beletörődsz. Tudod: nincs lehetetlen, csak tehetetlen. :)
42/63 A kérdező kommentje:
Nem sajnáltatom magam, kérdést tettem fel, hogy mit csináljak. Ezzel szemben te csak felesleges taplóságokat vagy képes írni, használható választ nem adtál.
2014. nov. 19. 21:06
43/63 anonim válasza:
41-es: ez az első mai igazságod, de legalább ez jó
44/63 anonim válasza:
Lehet hogy taplóság, de ahogy telnek az évek, rá fogsz jönni hogy ez a kegyetlen valóság, nem tudsz ellen semmit tenni.
45/63 A kérdező kommentje:
Milyen igazság? :D Nem írtál semmi értelmeset sehol.
2014. nov. 19. 21:09
46/63 anonim válasza:
A nő nem fog érezni az olyan férfi iránt semmit, aki benyal neki.
48/63 anonim válasza:
Ahogy telnek az évek, arra is rájöhetnél, hogy nem skatulyázzuk be a másikat (főleg ha nem is ismered) a saját hülyén levont következtetéseink alapján. Ha valaki nem tud valamit, vagy tanácstalan, akkor nem letámadni kéne, hanem megpróbálni segíteni, vagy békén hagyni, nem pedig felesleges hülyeségeket írni/mondani, amivel nem megy semmire. :)
49/63 anonim válasza:
Kérdező: 76%-os kis barátunk írta nekem, arra a mondatomra, hogy "nincs lehetetlen, csak tehetetlen". Mert szerinte amiket eddig írtam, az mind hülyeség...
..biztos az, ha ő mondja. :)
50/63 anonim válasza:
Na akkor mondj te egy dolgot annak aki azt hiszi hogy az egész élete egy nagy nulla, mert nem tud csajozni. Mit tanácsolsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!