Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak, ha a nőkkel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak, ha a nőkkel kapcsolatos frusztrációm miatt az egész életem egy nulla?

Figyelt kérdés
Nem tudok tanulni, nem tudok odafigyelni semmire, mert minden energiát kiszív belőlem az érzés, hogy teljesen esélytelen vagyok, hogy legyen egy számomra vonzó csajom. Állandóan látom mindenhol a jobbnál jobb csajokat és lassan beleőrülök hogy nekem esélyem sincs egyiknél se. Hogy lehet ezt kibírni?
2014. nov. 19. 19:47
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
Pedig így nem lesz
2014. nov. 19. 20:24
 22/63 A kérdező kommentje:
Az önbizalom mindenkiben attól van vagy nincs hogy mik a tapasztalatai. Akinek nem, azzal mentálisan valami baj van. Pl. elég furcsa és röhejes lenne, ha valakinek, aki nem tud összeadni két egyjegyű számot, lenne önbizalma jelentkezni matematikatanár állásra.
2014. nov. 19. 20:28
 23/63 anonim ***** válasza:

#11 #17

De hagyjátok már ezt az önbizalom dumát könyörgöm. Ha nem lenne semmi önbizalma, akkor oda se menne egy lányhoz sem... Nektek mindegy hogy ki ír ki egy hasonló kérdést, mindig rávágjátok, hogy önbizalomhiányos, anélkül hogy elolvasnátok amit ír. Nem segíteni kell ám, dehogy...mondjátok neki hogy önbizalomhiánya van, és azzal biztos sokra megy.

2014. nov. 19. 20:28
 24/63 anonim ***** válasza:
Ne nyalj be a lányoknak, mert elkerülnek, ha látják, hogy könnyű préda vagy
2014. nov. 19. 20:29
 25/63 A kérdező kommentje:
24, és különben majd odajönnek maguktól és felszednek?
2014. nov. 19. 20:30
 26/63 anonim ***** válasza:
Beszélgess velük úgy hogy nem nyalsz be
2014. nov. 19. 20:31
 27/63 A kérdező kommentje:
Akkor elmondom újból hogy nem szoktam benyalni.
2014. nov. 19. 20:31
 28/63 anonim ***** válasza:

#11 #17 #23

Amúgy valaki mondja már el, hogy honnan jött ez hogy benyal a lányoknak. :D De most komolyan, mert látom, hogy egy kommentelő írta, csak nem értem az illető logikáját. Nem is ismeri a kérdezőt (én sem). De lány létemre nem gondolom azt, hogy azok alapján amit írt, "benyal" nekik. Megadták a számukat, akkor ne csodálkozzanak hogy fel fogja őket hívni...:D Ha nem akarnak vele többször beszélni, akkor meg nem kell megadni a tel. számot, meg a fb-ot...ennyi..:)

2014. nov. 19. 20:35
 29/63 anonim ***** válasza:
Bűntudatból megadják a számukat
2014. nov. 19. 20:37
 30/63 anonim ***** válasza:
Mégis mitől lenne bűntudatuk? Egyébként beszéltél mindegyikkel, és elmondták? Csak mert akkor te tuti valami zseni vagy, hogy így tudod, hogy mások mit miért csinálnak. :D
2014. nov. 19. 20:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!