Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, ha a nőkkel kapcsolatos frusztrációm miatt az egész életem egy nulla?
#11 #17
De hagyjátok már ezt az önbizalom dumát könyörgöm. Ha nem lenne semmi önbizalma, akkor oda se menne egy lányhoz sem... Nektek mindegy hogy ki ír ki egy hasonló kérdést, mindig rávágjátok, hogy önbizalomhiányos, anélkül hogy elolvasnátok amit ír. Nem segíteni kell ám, dehogy...mondjátok neki hogy önbizalomhiánya van, és azzal biztos sokra megy.
#11 #17 #23
Amúgy valaki mondja már el, hogy honnan jött ez hogy benyal a lányoknak. :D De most komolyan, mert látom, hogy egy kommentelő írta, csak nem értem az illető logikáját. Nem is ismeri a kérdezőt (én sem). De lány létemre nem gondolom azt, hogy azok alapján amit írt, "benyal" nekik. Megadták a számukat, akkor ne csodálkozzanak hogy fel fogja őket hívni...:D Ha nem akarnak vele többször beszélni, akkor meg nem kell megadni a tel. számot, meg a fb-ot...ennyi..:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!